reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Super brawo, spokojny 8 mc, rośnijcie zdrowo. A w wolnej chwili napisz nam złote rady i objawy :).
Złote rady.. Podejść na luzie do wszystkiego :) my nie zwracalismy uwagi na dni płodne po prostu przestalismy się zabezpieczac. Jak mieliśmy ochotę to dzialalismy. A objawy... Tydzień przed @ zaczęły się mdłości, zaczęły się bóle jak przed @, pierwszy test ciążowy wyszedł negatywny a był robiony 3 dni po planowanej @, gdy zaczęły się bóle piersi już wiedziałam co się szykuje. Drugi test wyszedł pozytywny =) bardzo się cieszymy z mężem, dziś mam wizytę u lekarza.

Dziewczyny, wczoraj odebrałam wyniki bety, 247, ale z legendy na wynikach nie umiem nic odczytać.. :mad: jestem albo w 1-2,2-3,3-4 tygodniu ciąży. Nie wiem czy u mnie w szpitalu dają takie nieczytelne widełki czy wszędzie :(
Wszędzie takie widełki. Przy becie najważniejszy jest prawidlowy przyrost po 48 godzinach a nie wartość z jednorazowego pomiaru.
Gratuluję :D

Ciążowego nie, ale skusiłam sie na owulacyjny, żeby z ciekawości sprawdzić, czy to działa i czy może coś się dzieje, ale oczywiście jest negatywny. I więcej nie testuje napewno....
A jak u ciebie?
Ja wczoraj i przedwczoraj byłam jakaś mega padnięta. Tak jakby mnie "coś brało" ale to pewnie PMS. Jadłabym za dwoje ale to pewnie duphaston. Sutki przestały boleć więc @ się zbliża. Brzuch nawet nie boli. Też czekam na nowy cykl.

Złote rady.. Podejść na luzie do wszystkiego :) my nie zwracalismy uwagi na dni płodne po prostu przestalismy się zabezpieczac. Jak mieliśmy ochotę to dzialalismy. A objawy... Tydzień przed @ zaczęły się mdłości, zaczęły się bóle jak przed @, pierwszy test ciążowy wyszedł negatywny a był robiony 3 dni po planowanej @, gdy zaczęły się bóle piersi już wiedziałam co się szykuje. Drugi test wyszedł pozytywny =) bardzo się cieszymy z mężem, dziś mam wizytę u lekarza.
Dzięki. I już sobie wyobrażam tą radość w domku u was :)

Ja nadal nie wiem kiedy ta owulacja naprawdę się rozpoczęła. Jedno jest pewne, do wszystkich absolutnie dziwnych objawów w tym cyklu dołączył fakt, że pierwszy raz od chyba 2 lat piersi nie bolą mnie w ogóle :baffled: Do tej pory zawsze rozmiar mi się zwiększał przynajmniej o 1 w połowie cyklu (specjalnie nawet musiałam kupić biustonosz w większym rozmiarze) i nie mogłam spać na brzuchu. W tym moim zwariowanym cyklu wszystko.jest w porządku a cyc nadal mogę zwijać z pod kolan hahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Nadal masz mdłości?

Do góry