kiwaczka89
Fanka BB :)
Jajniki mi zaraz wyrwie, a to dopiero pierwszy dzień dni plodnych. Już zapowiedzialam mężowi miły wieczór więc ma się szykować [emoji48]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to powodzenia i trzymam kciuki ja testowalam dzisiaj i negatywny mąż mówi to trzeba od nowa strzelać XD ale piersi czuje dzień i noc jak nie wiem :/ albo mam ciążę urojoną XDJajniki mi zaraz wyrwie, a to dopiero pierwszy dzień dni plodnych. Już zapowiedzialam mężowi miły wieczór więc ma się szykować [emoji48]
Mieliśmy tylko rezerwacje mailową. Nie chciał podpisywać żadnych papierów wcześniej i obiecał że cena się nie zmieni bo u niego słowo droższe od pieniadza hahaha. We WrocławiuDzięki za słowa otuchy.
A mogą tak podnieść cenę? Nie mieliście jakiejś wstępnej umowy? Gdzie się budujecie?
ojjj, następnym razem się uda :*O to powodzenia i trzymam kciuki ja testowalam dzisiaj i negatywny mąż mówi to trzeba od nowa strzelać XD ale piersi czuje dzień i noc jak nie wiem :/ albo mam ciążę urojoną XD
Ile dni po owu?Hej Wam u mnie dziś 26 dc, test negatywny, szyjka wysoko, ale otwarta, jutro termin @. Niech przyjdzie @ szybko i bezbolesna o tym teraz marzę. A co do dalszych starań to zobaczymy, nie wiem właśnie czy niezawiesic na jakiś mc.
12dpo, ale wiem na 100%,że się nie udało bo otwarta szyjka, objawy wszystkie przed@ są standardowo, nawet mocniejsze niż zawsze... Od jutra nowy cyklIle dni po owu?
A po czym wiadomo czy otwarta czy zamknięta. Ja miesiąc temu sprawdzałam to najpierw była twarda a dzień przed okresem miękka ale tego czy otwarta czy zamknięta to nie wiem jak się poznaje.12dpo, ale wiem na 100%,że się nie udało bo otwarta szyjka, objawy wszystkie przed@ są standardowo, nawet mocniejsze niż zawsze... Od jutra nowy cykl
I na ciążę powinna być zamknięta twarda i wysoko?U mnie po wczorajszym pozytywnym teście owu i okropnym bólu, dzisiaj kolejny pozytywny test (jeszcze mocniejszy od wczorajszego) ale chociaż ból ustał na tyle, że siadam ze spokojem
Ten cykl zwariowany totalnie i szczerze mam go dość.
Otwarta szyjka ma takie jakby wgłębienie na opuszek palca a przy zamkniętej nie można go wyczuć pod palcem.
Z moich wspomnień coś mi świta, że na pewno "tam" jest wszystko takie rozpulchnione, mleczny śluz taki inny szyjka wysoko raczej miękkawa i musi być szczelnie zamkniętaI na ciążę powinna być zamknięta twarda i wysoko?