reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Z moich wspomnień coś mi świta, że na pewno "tam" jest wszystko takie rozpulchnione, mleczny śluz taki inny ;) szyjka wysoko raczej miękkawa i musi być szczelnie zamknięta :)
Dokładnie, i otwiera się chwilę przed @... Czyli 1-2 dni przed z tego co wyczytałam, bo to mój pierwszy cykl obserwacji i nie wiem jaką miałam we wcześniejszych 3 ciążach.

reklama
U mnie po wczorajszym pozytywnym teście owu i okropnym bólu, dzisiaj kolejny pozytywny test (jeszcze mocniejszy od wczorajszego) ale chociaż ból ustał na tyle, że siadam ze spokojem ;)
Ten cykl zwariowany totalnie i szczerze mam go dość.

Otwarta szyjka ma takie jakby wgłębienie na opuszek palca a przy zamkniętej nie można go wyczuć pod palcem.
To dziś dalej działajcie... Owocnych starań

Moja szyjka najczesciej się obniża i otwiera maxymalnie kilka godzin przed @ Z rana może być jeszcze twarda i wysoko a wieczorem schodzi razem z @

A to dzisiaj nie ma sensu u mnie sprawdzać. Dzisiaj ostatni dzień biorę duphaston więc jeśli będzie tak samo jak miesiąc temu to @ dopiero w czwartek przyjdzie.

Dziewczyny, wczoraj odebrałam wyniki bety, 247, ale z legendy na wynikach nie umiem nic odczytać.. :mad: jestem albo w 1-2,2-3,3-4 tygodniu ciąży. Nie wiem czy u mnie w szpitalu dają takie nieczytelne widełki czy wszędzie :(

U mnie dziś 27 dc, powinna przyjść @, narazie zero zwiastunów@, tylko bolące piersi. Czekam niecierpliwie, chcąc zacząć nowy cykl.
Miłego weekendu dziewczyny!!!! :) :)

reklama
Do góry