Ja 22 dc, 9-10 dpo. Brzuch pobolewa, wczoraj też mnie coś ganialo do toalety ale ja mam jelito wrażliwe i u mnie to standard no i cycki swędzą ja też wiem, że to nie to. Temperatura po owu bardzo powoli rosła i naczytałam się że to niewydolność ciałka żółtego. Mam 3 cykl po poronieniu, w tym mcu udrazniane jajowody. Zaszłam w 13 cyklu starań. Od poniedziałku zaczynam jesienną dietę z akademii płodności. Mam też mieć stymulację w nowym cyklu.Po poronieniu 4 cykl. A w ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań. Staram się o 3 dzieciątko, u mnie też wiek bo mam 35 lat i czas goni, hehe.
reklama
budkaa
Fanka BB :)
@Guziczek9319 ogromne gratulacje!
Trzymam kciuki za spokojne i zdrowe 9mcy
Trzymam kciuki za spokojne i zdrowe 9mcy
budkaa
Ja 22 dc, 9-10 dpo. Brzuch pobolewa, wczoraj też mnie coś ganialo do toalety ale ja mam jelito wrażliwe i u mnie to standard no i cycki swędzą ja też wiem, że to nie to. Temperatura po owu bardzo powoli rosła i naczytałam się że to niewydolność ciałka żółtego. Mam 3 cykl po poronieniu, w tym mcu udrazniane jajowody. Zaszłam w 13 cyklu starań. Od poniedziałku zaczynam jesienną dietę z akademii płodności. Mam też mieć stymulację w nowym cyklu.
Kochana liczylas jako 1 cykl od poronienia czy dopiero od pierwszej miesiaczki po ?
maeria
Starajcie się o pierwsze dziecko?Ja 22 dc, 9-10 dpo. Brzuch pobolewa, wczoraj też mnie coś ganialo do toalety ale ja mam jelito wrażliwe i u mnie to standard no i cycki swędzą ja też wiem, że to nie to. Temperatura po owu bardzo powoli rosła i naczytałam się że to niewydolność ciałka żółtego. Mam 3 cykl po poronieniu, w tym mcu udrazniane jajowody. Zaszłam w 13 cyklu starań. Od poniedziałku zaczynam jesienną dietę z akademii płodności. Mam też mieć stymulację w nowym cyklu.
Na jakiej podstawie lekarz decyduje, że warto zrobić udrażnianie?
Ja miałam poronienie samoistne, które wyglądało jak mocna miesiączką. Od razu wtedy lekarz pozwolił się staraćKochana liczylas jako 1 cykl od poronienia czy dopiero od pierwszej miesiaczki po ?
Tak o pierwsze. Wiesz to chyba taka procedura, że jak leczenie ileś czasu nie działa to trzeba sprawdzić jajowody. Mi powiedział że musi mi przepchaćStarajcie się o pierwsze dziecko?
Na jakiej podstawie lekarz decyduje, że warto zrobić udrażnianie?
budkaa
A rozumiem. DziekiJa miałam poronienie samoistne, które wyglądało jak mocna miesiączką. Od razu wtedy lekarz pozwolił się starać
Trzymam kciuki
Dzięki, przydadzą sięA rozumiem. Dzieki
Trzymam kciuki
Ja się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki
reklama
maeria
Ale do jakich wniosków doszliście? Odkładacie jeszcze na jakiś czas?Ja się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]