reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Po poronieniu 4 cykl. A w ciąże zaszłam w pierwszym cyklu starań. Staram się o 3 dzieciątko, u mnie też wiek bo mam 35 lat i czas goni, hehe.
Ja 22 dc, 9-10 dpo. Brzuch pobolewa, wczoraj też mnie coś ganialo do toalety ale ja mam jelito wrażliwe i u mnie to standard no i cycki swędzą ja też wiem, że to nie to. Temperatura po owu bardzo powoli rosła i naczytałam się że to niewydolność ciałka żółtego. Mam 3 cykl po poronieniu, w tym mcu udrazniane jajowody. Zaszłam w 13 cyklu starań. Od poniedziałku zaczynam jesienną dietę z akademii płodności. Mam też mieć stymulację w nowym cyklu.

reklama
Ja 22 dc, 9-10 dpo. Brzuch pobolewa, wczoraj też mnie coś ganialo do toalety ale ja mam jelito wrażliwe i u mnie to standard no i cycki swędzą ja też wiem, że to nie to. Temperatura po owu bardzo powoli rosła i naczytałam się że to niewydolność ciałka żółtego. Mam 3 cykl po poronieniu, w tym mcu udrazniane jajowody. Zaszłam w 13 cyklu starań. Od poniedziałku zaczynam jesienną dietę z akademii płodności. Mam też mieć stymulację w nowym cyklu.

Kochana liczylas jako 1 cykl od poronienia czy dopiero od pierwszej miesiaczki po ?

Starajcie się o pierwsze dziecko?
Na jakiej podstawie lekarz decyduje, że warto zrobić udrażnianie?

Ja się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki

reklama
Ja się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki
Ale do jakich wniosków doszliście? Odkładacie jeszcze na jakiś czas?

Do góry