reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja się z Wami chwilowo żegnam. I mam nadzieję że Was nie zastane jak wrócę.. chyba że na jakiś lipcowych, sierpniowych itd mamuskach [emoji6]
Porozmawiałam z mężem od serducha.. nawet był skłonny wczoraj się postarać, ale wiedziałam że nie będę się z tym dobrze czuła jak on nie jest przekonany. Trzymam kciuki za każdą z Was. Smutno mi że kończę starania na chwilę ale coz. Takie życie. Buziaki
Może ma jakieś przesilenie jesienne. Mój chodzi i mówi, że on się pogodził że w tym mcu się nie udało i mu lżej i nie czeka na mój okres, test czy cokolwiek innego. Napasłam mojego Wit D i od razu ma inny humor :)

reklama
Ale do jakich wniosków doszliście? Odkładacie jeszcze na jakiś czas?
Tak odkładamy na jakiś czas... Bliżej nieokreślony. Ciężko będzie świadomie się na drugie zdecydować. Szkoda. Z pierwszym wyszło na spontanie w noc poślubną [emoji6] jak trzeba przemyśleć decyzję i podjąć ją świadomie to jakoś ciężej.. przynajmniej mojemu mężowi. Nasz synek jest wspanaily, on jest wspaniałym tatą.. ale musi przemyśleć. Cóż życie takie. Ja poczekam cierpliwie i postaram się nie wiercić mu dziury w brzuchu [emoji6] z tego powodu muszę opuścić forum żeby się nie nakręcać [emoji6] może przez ten czas zrobię prawko. Przyda się przy dwójce [emoji2957][emoji23]

Tak odkładamy na jakiś czas... Bliżej nieokreślony. Ciężko będzie świadomie się na drugie zdecydować. Szkoda. Z pierwszym wyszło na spontanie w noc poślubną [emoji6] jak trzeba przemyśleć decyzję i podjąć ją świadomie to jakoś ciężej.. przynajmniej mojemu mężowi. Nasz synek jest wspanaily, on jest wspaniałym tatą.. ale musi przemyśleć. Cóż życie takie. Ja poczekam cierpliwie i postaram się nie wiercić mu dziury w brzuchu [emoji6] z tego powodu muszę opuścić forum żeby się nie nakręcać [emoji6] może przez ten czas zrobię prawko. Przyda się przy dwójce [emoji2957][emoji23]
Powodzenia w takim razie! :)

@Guziczek9319 strasznie się cieszę i gratuluję z całego serca [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mnóstwo zdrowia dla Was [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] mnie tu trochę mniej bo budowa, zakupy, malowanie, podłogi, normalnie wprowadzkowy zawrót głowy. A wszystko żeby zdążyć przed zimą [emoji3] ja w tym miesiącu totalnie na spontana. Do owu jeszcze daleko więc co będzie to będzie [emoji3] będziemy testować dopiero gdzieś koło 20 października [emoji3]

@Guziczek9319 strasznie się cieszę i gratuluję z całego serca [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mnóstwo zdrowia dla Was [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] mnie tu trochę mniej bo budowa, zakupy, malowanie, podłogi, normalnie wprowadzkowy zawrót głowy. A wszystko żeby zdążyć przed zimą [emoji3] ja w tym miesiącu totalnie na spontana. Do owu jeszcze daleko więc co będzie to będzie [emoji3] będziemy testować dopiero gdzieś koło 20 października [emoji3]
My nie zwracalismy uwagi na dni płodne. Uznaliśmy że będzie co będzie i wyszło. Zazdroszczę wyprowadzki! Nas to czeka za rok :) niech wszystko będzie po waszej myśli. Pozdrawiam :) :)

reklama
Do góry