reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dzień dobry, mi nadal niedobrze. Doszły inne objawy. W zeszłej ciąży tak miałam - parę dni niedobrze i w końcu biegunka. Ale moje ciało wysyłalo mi już sprzeczne sygnały, więc może coś załapałam i to wcale nie ciąża.
Dziś śniło mi się, że dostałam @.
A teraz kawka zanim obudzi się dom;)
Ja też mam jakąś biegunkę, zastanawiające?
Trzymam kciuki

reklama
Ja też od 3 dni lekka biegunka ale tylko rano i po południu przechodzi :/ i tkliwe piersi innych objawów brak, więc nie wiem czy sobie wmawiaj czy co

Haha:-D przepraszam, ale nie mogę:))) A który masz dzień po owu?
Dziś 25 dc, 11/12 dni dpo, test wczoraj negatywny. I już jestem pewna że się nie udało. Ale....!!! Hmm zawsze jest ta pewna nutka nie pewności :) Ale już na luzie... A u ciebie, chyba pamiętam, że idziemy równo razem z Agatha :)

Ja też od 3 dni lekka biegunka ale tylko rano i po południu przechodzi :/ i tkliwe piersi innych objawów brak, więc nie wiem czy sobie wmawiaj czy co
Dokładnie u mnie tak samo od wczoraj, a zawsze przed mam wzdęcia i zatwardzenie, dopiero w dniu@ mam biegunkę. No, ale jak to mówią każdy cykl inny..

Dziś 25 dc, 11/12 dni dpo, test wczoraj negatywny. I już jestem pewna że się nie udało. Ale....!!! Hmm zawsze jest ta pewna nutka nie pewności :) Ale już na luzie... A u ciebie, chyba pamiętam, że idziemy równo razem z Agatha :)
Tak, u mnie 24dc i 12dpo. Wczoraj test negatywny. Idziemy równo;) A który cykl u Ciebie?

reklama
Do góry