reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Z ciekawości zrobiłam w jakim wieku niby ponownie zajdę w ciążę wystukała mi 25 i zaczęła kręcić się w kółko... Czas iść spać haha
Ja też to szklankę olałam, mąż mówi że istotne jest że wychodzi nam taka sama ilość dzieci i taka sama płeć. A w szklankę też stukał (obrączką) i wychodziło mu za każdym razem 3.
Czas iść spać :D

A mi dziewczyny całkiem odbiło. Wrozylam właśnie sobie i mężowi z obrączki na ilość i płeć dzieci. Obojgu nam wyszło po 2 dziewczynki. Wróżbę powtórzyliśmy dwa razy i dwa razy wyszło to samo. Któraś też takie akcje odstawiała? Doczytałam jak to interpretować to jeszcze obojgu nam wyszło że 3 syn.
Ja też wrozylam kiedyś to wyszły mi 2 dziewczynki i na koniec chłopiec. Córkę już mam jeszcze dwójka

Hej [emoji846] to niedługo przystepujesz do działania [emoji3059] trzymam kciuki [emoji3531] u mnie franca dopiero przyszła więc pewnie jakieś 5 dni męczarni przede mną plus jakieś dwa dni plamień po i robimy test pct [emoji846]
Miłego wtorku [emoji3531]
Cześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji7] jak u Was? Mi się już kończy @ uff [emoji16]
Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)

Do góry