reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie właśnie tak się zaczęło dziać że sex jest mechaniczny.. Jak już sobie o tym pomyśle to mi się odechciewa. Zero radości z przytulanek i nie wiem jak to zmienić
U Nas 2 dni do owu i spełniliśmy właśnie "obowiązek" hahaha Mąż się ze mnie nabija bo po wszystkim powiedziałam " jak dobrze, że już odhaczone, wieczorem w spokoju film można obejrzeć" hahaha

Cześć :) poczytuję Was dziewczyny od dłuższego czasu i każdej kibicuję! Za wszystkie trzymam kciuki :). Mam za sobą 4 straty, w tym bliźniaki w 4 miesiącu i 2 donoszonych synów. Staramy się o 3 dzidziusia. Robiłam wczoraj i dziś test owu. Czy jest dziś pozytywny...? Przy czym to mój 17 dc przy cyklach 26 dniowych... śluz wskazywał że owulacja była w 13 dc trochę się pogubiłam... test robiłam ponieważ niedawno poroniłam samoistnie i coś się chyba rozregulowało.Zobacz załącznik 1025845
Wg mnie żaden nie jest pozytywny. Pewnie jutro będzie :) Możesz też zrobić przed snem np bo to kwestia godzin :)

U Nas 2 dni do owu i spełniliśmy właśnie "obowiązek" hahaha Mąż się ze mnie nabija bo po wszystkim powiedziałam " jak dobrze, że już odhaczone, wieczorem w spokoju film można obejrzeć" hahaha
O matko to się uśmiałam my teraz trzy razy w trakcie 4 pozytywnych testów owulacyjnych(zawsze tak mam) ale. I tak nie wierzę że się udało

A mi dziewczyny całkiem odbiło. Wrozylam właśnie sobie i mężowi z obrączki na ilość i płeć dzieci. Obojgu nam wyszło po 2 dziewczynki. Wróżbę powtórzyliśmy dwa razy i dwa razy wyszło to samo. Któraś też takie akcje odstawiała? Doczytałam jak to interpretować to jeszcze obojgu nam wyszło że 3 syn.

Ostatnia edycja:
Coś mi się kliknelo [emoji6] 17 dzień cyklu. Teoretycznie w środę owu. A nadal na teście owu ledwo widoczna krecha. Czy nie powinna codziennie być bardziej widoczna? To mój drugi cykl starań, pierwszy z testami i ciężko mi to ogarnąć. Nadal kp synka, choć tylko na noc. Zastanawiam się czy przez to nie mam zatrzymanej owu...

Wg cykli owu w środę. Jeszcze na przytulanki męża nie ciągnę [emoji6][emoji12] od jutra, bo poniedziałek strasznie męczący był.

reklama
Cześć kobietki my z mężem w tym miesiącu zaczęliśmy starać się o dzidzie. Przez 3 lata brałam tabletki anty, miałam czas na oczyszczenie organizmu już 2 miesiące biorę kwas foliowy. Jestem hasimotka także podejrzewamy, że może być różnie z zajściem w ciążę ale się nie zamierzamy poddawać trzeci dzień spóźnia mi się @ robiłam test ale niestety wyszedł negatywny

Do góry