reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć :) poczytuję Was dziewczyny od dłuższego czasu i każdej kibicuję! Za wszystkie trzymam kciuki :). Mam za sobą 4 straty, w tym bliźniaki w 4 miesiącu i 2 donoszonych synów. Staramy się o 3 dzidziusia. Robiłam wczoraj i dziś test owu. Czy jest dziś pozytywny...? Przy czym to mój 17 dc przy cyklach 26 dniowych... śluz wskazywał że owulacja była w 13 dc trochę się pogubiłam... test robiłam ponieważ niedawno poroniłam samoistnie i coś się chyba rozregulowało.
20190923_160624.jpg

Cześć :) poczytuję Was dziewczyny od dłuższego czasu i każdej kibicuję! Za wszystkie trzymam kciuki :). Mam za sobą 4 straty, w tym bliźniaki w 4 miesiącu i 2 donoszonych synów. Staramy się o 3 dzidziusia. Robiłam wczoraj i dziś test owu. Czy jest dziś pozytywny...? Przy czym to mój 17 dc przy cyklach 26 dniowych... śluz wskazywał że owulacja była w 13 dc trochę się pogubiłam... test robiłam ponieważ niedawno poroniłam samoistnie i coś się chyba rozregulowało.Zobacz załącznik 1025845
Szczerze przyznam, że jak na moje oko ani jeden ani drugi to pozytyw.

Hej :) milo mi do Was dolaczyc :) mam 32 lata, jednego syna na stanie(lat9). Teraz staramy sięo drugie dziecko. Narazie 2 cykle za nami. O.pierwsze staralam.sie pol roku, zobaczymy jak bedzie teraz ;)

reklama
Do góry