reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czytam opinie że strach przychodzić do niej z mężem [emoji23]

A może któraś z Was kojarzy prof. Pietrygę (Poznań / Konin)
Kochana polecam dr Marcina Przybylskiego. Jest świetnym lekarzem ale niestety terminy ma dość długie jeśli zależy Ci na popołudniowych godzinach. W Koninie za to przyjmuje tez świetny lekarz który pracuje w poznańskiej klinice niepłodności dr Kruszyński

Budkaa gratki!! [emoji846]
Po prostu wyszło? Czy robiłaś testy owu?
Cudownie tak przedświątecznie. Moje marzenie, nikomu nie kupowaliśmy prezentu tylko podzielilibysmy się dobrą nowiną [emoji1787]

Dużo pozytywnych opinii w styczniu mam nadzieję, że uda mi się umówić. Wiesz może jak cenowo? :)
Kochana polecam dr Marcina Przybylskiego. Jest świetnym lekarzem ale niestety terminy ma dość długie jeśli zależy Ci na popołudniowych godzinach. W Koninie za to przyjmuje tez świetny lekarz który pracuje w poznańskiej klinice niepłodności dr Kruszyński

Budkaa gratki!! [emoji846]
Po prostu wyszło? Czy robiłaś testy owu?
Cudownie tak przedświątecznie. Moje marzenie, nikomu nie kupowaliśmy prezentu tylko podzielilibysmy się dobrą nowiną [emoji1787]
W tym cyklu nie robilam testow owu. W 9 dc mialam mega bol lewej strony jak owulacyjny wiec pewnie to to. Seksy co dwa dni bo nie mielismy sily a bez checi na sile nie chcielismy. Tylko wtedy kiedy mamy ochote. Ja jeszcze nie wierze.. tak sie boje ale ciesze ze sie udalo. Boje sie ze jutro sie obudze i to bedzie sen

W tym cyklu nie robilam testow owu. W 9 dc mialam mega bol lewej strony jak owulacyjny wiec pewnie to to. Seksy co dwa dni bo nie mielismy sily a bez checi na sile nie chcielismy. Tylko wtedy kiedy mamy ochote. Ja jeszcze nie wierze.. tak sie boje ale ciesze ze sie udalo. Boje sie ze jutro sie obudze i to bedzie sen
Jeszcze raz Ci bardzo gratuluje i życzę spokojnej ciąży. A seks co dwa dni przez caly cykl czy tylko w czasie okoloowulacyjnym?

Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało:)
Opowiedzialam mężowi sen A on mi z tekstem że może to proroczy :D
Do 13 tak daleko :/
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?

reklama
Do góry