reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czytam opinie że strach przychodzić do niej z mężem [emoji23]

A może któraś z Was kojarzy prof. Pietrygę (Poznań / Konin)
Kochana polecam dr Marcina Przybylskiego. Jest świetnym lekarzem ale niestety terminy ma dość długie jeśli zależy Ci na popołudniowych godzinach. W Koninie za to przyjmuje tez świetny lekarz który pracuje w poznańskiej klinice niepłodności dr Kruszyński

Budkaa gratki!! [emoji846]
Po prostu wyszło? Czy robiłaś testy owu?
Cudownie tak przedświątecznie. Moje marzenie, nikomu nie kupowaliśmy prezentu tylko podzielilibysmy się dobrą nowiną [emoji1787]

Dużo pozytywnych opinii w styczniu mam nadzieję, że uda mi się umówić. Wiesz może jak cenowo? :)
Kochana polecam dr Marcina Przybylskiego. Jest świetnym lekarzem ale niestety terminy ma dość długie jeśli zależy Ci na popołudniowych godzinach. W Koninie za to przyjmuje tez świetny lekarz który pracuje w poznańskiej klinice niepłodności dr Kruszyński

Budkaa gratki!! [emoji846]
Po prostu wyszło? Czy robiłaś testy owu?
Cudownie tak przedświątecznie. Moje marzenie, nikomu nie kupowaliśmy prezentu tylko podzielilibysmy się dobrą nowiną [emoji1787]
W tym cyklu nie robilam testow owu. W 9 dc mialam mega bol lewej strony jak owulacyjny wiec pewnie to to. Seksy co dwa dni bo nie mielismy sily a bez checi na sile nie chcielismy. Tylko wtedy kiedy mamy ochote. Ja jeszcze nie wierze.. tak sie boje ale ciesze ze sie udalo. Boje sie ze jutro sie obudze i to bedzie sen

W tym cyklu nie robilam testow owu. W 9 dc mialam mega bol lewej strony jak owulacyjny wiec pewnie to to. Seksy co dwa dni bo nie mielismy sily a bez checi na sile nie chcielismy. Tylko wtedy kiedy mamy ochote. Ja jeszcze nie wierze.. tak sie boje ale ciesze ze sie udalo. Boje sie ze jutro sie obudze i to bedzie sen
Jeszcze raz Ci bardzo gratuluje i życzę spokojnej ciąży. A seks co dwa dni przez caly cykl czy tylko w czasie okoloowulacyjnym?

Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało:)
Opowiedzialam mężowi sen A on mi z tekstem że może to proroczy :D
Do 13 tak daleko :/
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?

reklama
Do góry