Dorciaaaa88
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, dzis 4dc u mnie i wlasnie sie zbieram na badania prolaktyny, 3majcie kciuki. Dam znac jak bede miec wyniki. Milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim wypadku, moim zdaniem test powinnas wykonac popoludniu, jak juz sie wyspisz PowodzeniaHaha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało
Opowiedzialam mężowi sen A on mi z tekstem że może to proroczy
Do 13 tak daleko :/
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?
Zależy czy na tej nocce podsypiasz Ja robiłam z rana ale po 4godz przerywanego snuHaha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?
Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało
Jak dla mnie tak jak piszesz, "poranny" to ten po przebudzeniu.Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało
Dr Przybylski z cytologia 250, bez czyli normalna wizyta 200. Niestety tani nie jest, ale jest świetnym lekarzem, zleca dużo badan i jest mega zaangażowany, przez to tez często są obsuwy czekając na wizytę. Co do dr Kruszynskiego to niestety nie wiem.Dużo pozytywnych opinii w styczniu mam nadzieję, że uda mi się umówić. Wiesz może jak cenowo?
Znalazłam coś takiego Może Ci się przydaHej :-) Powoli dochodzę do siebie. Czy wiecie może czy wynik progesteronu 7 dni po owu na poziomie 10,60 ng/ml jest dobry czy nie ?
Zależy czy na tej nocce podsypiasz Ja robiłam z rana ale po 4godz przerywanego snu
Ogólnie nocki zaburzają cykl. Test ciążowy robi się po nocy ze względu na to, że wtedy najbardziej wzrasta hormon a jak człowiek nie śpi to chyba i hormony nie wiedzą, że to ten moment heh