reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało:)
Opowiedzialam mężowi sen A on mi z tekstem że może to proroczy :D
Do 13 tak daleko :/
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?
W takim wypadku, moim zdaniem test powinnas wykonac popoludniu, jak juz sie wyspisz:) Powodzenia

Haha, nie ma to jak powtarzać sobie że się człowiek nie nakręca A śni się po nocach że się udało:)
A WGL to macie pomysł jak zrobić sikańca po nocce? Wtedy chyba mocz poranny to ten w poludnie po przebudzeniu prawda?
Zależy czy na tej nocce podsypiasz ;) Ja robiłam z rana ale po 4godz przerywanego snu :)
Ogólnie nocki zaburzają cykl. Test ciążowy robi się po nocy ze względu na to, że wtedy najbardziej wzrasta hormon a jak człowiek nie śpi to chyba i hormony nie wiedzą, że to ten moment heh

Z byciem na czczo jest tak, że potrzeba min.3h nieprzerwanego snu. Wydaje mi się, że po tym czasie mocz będzie tak jak poranny po całej nocy.

Jak dla mnie tak jak piszesz, "poranny" to ten po przebudzeniu.

Dużo pozytywnych opinii w styczniu mam nadzieję, że uda mi się umówić. Wiesz może jak cenowo? :)
Dr Przybylski z cytologia 250, bez czyli normalna wizyta 200. Niestety tani nie jest, ale jest świetnym lekarzem, zleca dużo badan i jest mega zaangażowany, przez to tez często są obsuwy czekając na wizytę. Co do dr Kruszynskiego to niestety nie wiem.

Hej :-) Powoli dochodzę do siebie. Czy wiecie może czy wynik progesteronu 7 dni po owu na poziomie 10,60 ng/ml jest dobry czy nie ?

Hej :-) Powoli dochodzę do siebie. Czy wiecie może czy wynik progesteronu 7 dni po owu na poziomie 10,60 ng/ml jest dobry czy nie ?
Znalazłam coś takiego :) Może Ci się przyda :)

Za prawidłowy poziom progesteronu u kobiet, które nie są w ciąży, uznaje się wartości:
  • < 0,6 – 3,6 nmol/l - faza folikularna
  • 1,5 – 5,5 nmol/l - owulacja
  • 3,0-68,0 nmol/l - faza lutealna
  • < 0,6 – 3,2 nmol/l - menopauza

1575551486795.png

reklama
Zależy czy na tej nocce podsypiasz ;) Ja robiłam z rana ale po 4godz przerywanego snu :)
Ogólnie nocki zaburzają cykl. Test ciążowy robi się po nocy ze względu na to, że wtedy najbardziej wzrasta hormon a jak człowiek nie śpi to chyba i hormony nie wiedzą, że to ten moment heh

Pracę mam fizyczną, cała noc zapiernicz więc się nie pośpi, ba nawet nie mam kiedy usiąść poza 20 minutowa przerwą :/
Dzięki za rozwianie wątpliwości, tak myślałam że to będzie ten po spaniu. Zapewne nie wytrzymam do 13 ale i tak mam 8 testów w domu więc jest czym szaleć:) owu chyba byla 29.11 więc pewnie koło 9-10 zatestuje:D

Do góry