reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Bez ciąży ok ale dla utrzymania zdrowej ciąży najlepiej gdyby te 7dpo było go min.15.Hej :-) Powoli dochodzę do siebie. Czy wiecie może czy wynik progesteronu 7 dni po owu na poziomie 10,60 ng/ml jest dobry czy nie ?
Ja mam niski ale tak przeraźliwie niski, 11dpo 4,5 :/ 12dpo 1 :/
Teraz kończę pierwszy cykl z duphastonem, bez starań i bez @ jeszcze , choć powinna być z rana.
Dwa+Trzy
Ja pewnie zrobiłabym po pracy i po drzemce dla pewności hahaPracę mam fizyczną, cała noc zapiernicz więc się nie pośpi, ba nawet nie mam kiedy usiąść poza 20 minutowa przerwą :/
Dzięki za rozwianie wątpliwości, tak myślałam że to będzie ten po spaniu. Zapewne nie wytrzymam do 13 ale i tak mam 8 testów w domu więc jest czym szaleć owu chyba byla 29.11 więc pewnie koło 9-10 zatestuje
Hej dziewczyny.
Termin planowany między 4a6 grudnia... miałam cichą nadzieję, bo nie czuje się na @... jutro chciałam robić test... piersi nabrzmiałe ale bez bólu, brzuch też nic... śluz miałam cały czas jak nigdy... no ale dziś dostałam mini plamień- czego nigdy nie miałam... całkiem mój organizm wariuje.
Muszę wrzucić na luz, bo oszaleje... mimo pełnego zaufania do mojego lekarza pójdę poradzić się chyba do innego... Ale tylko po to, żeby znać inną opinię na temat mojego organizmu i braku ciąży mimo dobrych wyników.
Póki co powoli będę się wyciszać na forum, bo tak jak pisałam- wrzucam na luz. Powiedziałam mężowi dziś, że mam już dosyć. Poddaję się Jak wyjdzie to super, jak nie to będę cieszyć się mężem, bo jest wspaniały!!
Trzymam za Was kciuki, na pewno jeszcze trochę Was będę podczytywać bo chyba nie umiem tak z dnia na dzień porzucić forum. Miło mi tu z Wami ❤
Termin planowany między 4a6 grudnia... miałam cichą nadzieję, bo nie czuje się na @... jutro chciałam robić test... piersi nabrzmiałe ale bez bólu, brzuch też nic... śluz miałam cały czas jak nigdy... no ale dziś dostałam mini plamień- czego nigdy nie miałam... całkiem mój organizm wariuje.
Muszę wrzucić na luz, bo oszaleje... mimo pełnego zaufania do mojego lekarza pójdę poradzić się chyba do innego... Ale tylko po to, żeby znać inną opinię na temat mojego organizmu i braku ciąży mimo dobrych wyników.
Póki co powoli będę się wyciszać na forum, bo tak jak pisałam- wrzucam na luz. Powiedziałam mężowi dziś, że mam już dosyć. Poddaję się Jak wyjdzie to super, jak nie to będę cieszyć się mężem, bo jest wspaniały!!
Trzymam za Was kciuki, na pewno jeszcze trochę Was będę podczytywać bo chyba nie umiem tak z dnia na dzień porzucić forum. Miło mi tu z Wami ❤
MalyGosc
Bez ciąży ok ale dla utrzymania zdrowej ciąży najlepiej gdyby te 7dpo było go min.15.
Ja mam niski ale tak przeraźliwie niski, 11dpo 4,5 :/ 12dpo 1 :/
Teraz kończę pierwszy cykl z duphastonem, bez starań i bez @ jeszcze , choć powinna być z rana.
Kiedyś któraś z dziewczyn tu na forum powiedziała, ze przy duphastonie strasznie odczuwa piersi. Ja jestem teraz tez pierwszy cykl na tych tabletkach i nic nie czuje, totalnie nic.
Nie wiem jaki mam poziom progesteronu, biorę go żeby się „wzmocnić” na wypadek gdyby nasze starania się powiodły (poronienie na koniec września w 6tc z nieznanych powodów).
Paulina_1982
21 dc a boli brzuch jak na @.
Dodatkowo czuję się jakby mnie grypa łapała. Takie ogólne rozbicie i dreszcze...
Test zrobiłam ale i tak by przecież nic nie wyszło tak wcześnie.
Nawet cienia brak.
Dodatkowo czuję się jakby mnie grypa łapała. Takie ogólne rozbicie i dreszcze...
Test zrobiłam ale i tak by przecież nic nie wyszło tak wcześnie.
Nawet cienia brak.
olaaa7
A mnie napiernicza brzuch że aż mnie zgina jak chodzę. Ostatnio tak miałam w udanym cyklu z synem i to też był 15 DC w którym był taki ból podbrzusza. Mam cichą nadzieję że jest owu, więc będziemy dziś działać mimo że kalendarzyk pokazuje owu na 11 grudnia bo ostatni cykl miał 34 dni.
Mnie też dziś brzuch daje o sobie znać od rana. Dziś 12dc, miałam sobie darować testy owu w tym miesiącu, ale oczywiście ciekawość wzięła górę i zrobiłamA mnie napiernicza brzuch że aż mnie zgina jak chodzę. Ostatnio tak miałam w udanym cyklu z synem i to też był 15 DC w którym był taki ból podbrzusza. Mam cichą nadzieję że jest owu, więc będziemy dziś działać mimo że kalendarzyk pokazuje owu na 11 grudnia bo ostatni cykl miał 34 dni.
olaaa7
I co jak wynik?Mnie też dziś brzuch daje o sobie znać od rana. Dziś 12dc, miałam sobie darować testy owu w tym miesiącu, ale oczywiście ciekawość wzięła górę i zrobiłam
reklama
Dwa+Trzy
Okropny ból ale i urosły o dobry rozmiarKiedyś któraś z dziewczyn tu na forum powiedziała, ze przy duphastonie strasznie odczuwa piersi. Ja jestem teraz tez pierwszy cykl na tych tabletkach i nic nie czuje, totalnie nic.
Nie wiem jaki mam poziom progesteronu, biorę go żeby się „wzmocnić” na wypadek gdyby nasze starania się powiodły (poronienie na koniec września w 6tc z nieznanych powodów).