3 miesiące później robił badania i wyszły mu wzorowo, w bardzo wysokich parametrach.I po jakim czasie była poprawa?
Co 3 miesiące następuje całkowita zmiana nasienia, dlatego potworne badania robi się co 3 miesiące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 miesiące później robił badania i wyszły mu wzorowo, w bardzo wysokich parametrach.I po jakim czasie była poprawa?
A jakie miał nieprawidłowości w pierwszym badaniu?3 miesiące później robił badania i wyszły mu wzorowo, w bardzo wysokich parametrach.
Co 3 miesiące następuje całkowita zmiana nasienia, dlatego potworne badania robi się co 3 miesiące
Oj nie pamiętam. Na pewno słaba ruchliwość i żywotność. I liczba plemników też nie za wielka...A jakie miał nieprawidłowości w pierwszym badaniu?
Dzięki za odpowiedźOj nie pamiętam. Na pewno słaba ruchliwość i żywotność. I liczba plemników też nie za wielka...
Ok rozumiem za literówke przepraszam. Ja jestem po owulacji i mam 10.
Jak cierpliwość nie jest Twoja mocną stroną to zrób i jutro i jak nie wyjdzie to za parę dniNo wieem ale Jastia dała mi taka nadzieję kiedy wyszedł jej test w 10dn po owulacji. Wiem jakim testem robiła i my też powinniśmy mieć taki w drogerii no A jak nie wyjdzie to trudno. Zazwyczaj są od razu dwa testy w pakiecie
No właśnie jutro zrobię z ranaJak cierpliwość nie jest Twoja mocną stroną to zrób i jutro i jak nie wyjdzie to za parę dni
Ja chodziłam od 12 do 22 dnia cyklu co 2 3 dni. Pracuje w szpitalu wiec chodzilam do lekarza ordynatora na oddział u ktorego lecze sie prywatnie. Nie chciał pieniędzy symbolicznie dalam dobre wino i słodycze. U nas koszt jednego usg dopochwowego w szpitalu to 150 złotych wiec bie maly wydatekDo dziewczyn, które chodziły na monitoring cyklu, podzielcie się doświadczeniami. Jak to wyglada? Od którego dnia cyklu sie chodzi i co ile dni? To jest po prostu obserwacja, czy na kolejnych wizytach lekarz robi jakies badania? Pytam, bo chciałabym jakoś oszacować koszt takiego monitoringu.
Moj mąż bierze androvit polecony przez lekarza u nas 1% za malo plemników dobrych reszta parametrów wzorcowoDzięki za odpowiedź [emoji4]
Ja też co parę dni odstawiam forum ,ale ciągle tu wracam. Z jednej strony mnie doluje, że się nie udaje i już nie bardzo wierzę, że się uda , a z drugiej cieszę się,że innym się udaje i trzymam kciuki za wszystkie.Jejku to identyko jak mi. Każdemu się spełniało moje marzenie tylko nie mi. Trzymam za nas kciuki żeby jak najszybciej dołączyć do grona szczęśliwych kobitek