reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja tak. Samo histeryzuje.. I chyba sobie wkrecam ciążę co miesiąc.. Bo tak średnio tydzień jestem w ciąży urojonej.. Ciągle mi się zdaje że się udało. I boję się że tym razem znowu nic z tego nie bezie i ze ja po prostu się łudze.. W pierwszej ciąży w dzień okresu był negatywny test dopiero po tygodniu leciutka kreseczka..
A jesteś pod kontrolą ginekologa w tym cyklu? Ja odpuszczam w grudniu jeśli teraz się nie uda. Dużo bede pracowac w grudniu przed świętami plus monitoring jest dosyć kosztowny. Natomiast sama doktor mówi mi że jest wszystko bardzo ładnie u mnie. Za każdym razem pęka pęcherzyk. Chce mieć grudzień spokojny bez ciągłych wizyt. Jeśli się znów nie uda w nowym roku planuje znów wrócić na monitoring

No wieem 😁 ale Jastia dała mi taka nadzieję kiedy wyszedł jej test w 10dn po owulacji. Wiem jakim testem robiła i my też powinniśmy mieć taki w drogerii 😉no A jak nie wyjdzie to trudno. Zazwyczaj są od razu dwa testy w pakiecie 😉
Każda z nas jest inna , w piątek prawie niewidoczna kreska A dziś już bardziej wyraźna. 😊

A jesteś pod kontrolą ginekologa w tym cyklu? Ja odpuszczam w grudniu jeśli teraz się nie uda. Dużo bede pracowac w grudniu przed świętami plus monitoring jest dosyć kosztowny. Natomiast sama doktor mówi mi że jest wszystko bardzo ładnie u mnie. Za każdym razem pęka pęcherzyk. Chce mieć grudzień spokojny bez ciągłych wizyt. Jeśli się znów nie uda w nowym roku planuje znów wrócić na monitoring
Ja miaalm. Monitoring i przyjmowała clostilbegyt i pragnyl. Ale to nic nie dało. Mój ginekolog rozłożył ręce i przyczyn szuka w nastapieniu psychicznym, bo jeśli chodzi o punkt medyczny jest idenir u mnie i u męża. Ja miałam już dosyć tego ciągłego sprawdzania i nie poszłam do innego lekarza, tylko zaczęłam brać ovarin. Oby się udało nma w końcu

Ja miaalm. Monitoring i przyjmowała clostilbegyt i pragnyl. Ale to nic nie dało. Mój ginekolog rozłożył ręce i przyczyn szuka w nastapieniu psychicznym, bo jeśli chodzi o punkt medyczny jest idenir u mnie i u męża. Ja miałam już dosyć tego ciągłego sprawdzania i nie poszłam do innego lekarza, tylko zaczęłam brać ovarin. Oby się udało nma w końcu
A co to jest właściwie ovarin? Nigdy nie słyszałam o tym 😉

reklama
Do góry