reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dzieki za info, ja nadal szukam dobrego ginekologa, ale niestety to nielatwe. Najblizsza wizyte mam 11.12 podpytam tez o monitoring.
A z jakiego miasta jesteś? Wiem ja miałam 4 zanim trafiłam do niej. Ta jest z polecania. Nie jest najtańsza, Ale już mi obojętne. Od jednego lekarza to wracalam z płaczem takim był chamem. Inna babka się na niczym nie znała , normalnie mi mówiła że ona nie wie ...

reklama
Ja też wróciłam, bo jakoś mnie na duchu podtrzymujecie 😁 i chociaż ktoś mnie rozumie, bo w koło każdy kto zaczynał się starać jak my jest w ciąży albo już urodził
Jest coś w tym , ale i dla nas nadejdzie czas , że zobaczymy dwie kreski . Ida święta, których od jakiegoś czasu nie znosilam , bo są takie rodzinne i dolujace jak się nie ma dzieci i te ciągle pytania, ale może w tym roku ten mag8czny czas przyniesie coś dobrego 😊

Jest coś w tym , ale i dla nas nadejdzie czas , że zobaczymy dwie kreski . Ida święta, których od jakiegoś czasu nie znosilam , bo są takie rodzinne i dolujace jak się nie ma dzieci i te ciągle pytania, ale może w tym roku ten mag8czny czas przyniesie coś dobrego 😊
Ja głęboko wierzę w magię świąt i jestem bardzo pozytywnie nastawiona na ten cykl :) skończyła mi się właśnie @ więc na dniach zaczynamy przytulanki mężem, a może okazać się, że te Święta będą najpiekniejsze dla nas? Cały czas sobie mówię, że testować będę 31.12, ale z kalendarzyka wynika, że w Wigilię mogłabym testować, więc znając siebie nie wytrzymam do 31, a może okaże się, że zamiast na urodziny (mąż ma 1.01) to zrobię mężowi prezent pod choinkę :) i życzę nam wszystkim spełnienia marzeń o II kreseczkach. Niech zadziała Magia Świąt :)

Jestem ze Śląska a dokladniej z Katowic, wybor lekarzy calkiem spory, ale nie trafilam jeszcze na "tego jedynego".

Ja głęboko wierzę w magię świąt i jestem bardzo pozytywnie nastawiona na ten cykl :) skończyła mi się właśnie @ więc na dniach zaczynamy przytulanki mężem, a może okazać się, że te Święta będą najpiekniejsze dla nas? Cały czas sobie mówię, że testować będę 31.12, ale z kalendarzyka wynika, że w Wigilię mogłabym testować, więc znając siebie nie wytrzymam do 31, a może okaże się, że zamiast na urodziny (mąż ma 1.01) to zrobię mężowi prezent pod choinkę :) i życzę nam wszystkim spełnienia marzeń o II kreseczkach. Niech zadziała Magia Świąt :)
Mam nadzieje, ze nam wszystkim, nadal czekajacym na wymarzone dwie kreski, uda sie spelnic te marzenie w Święta. :)

Mialam jutro isc na badanie prolaktyny, ale w sumie to nie wiem co mam zrobic. @ mialam dostac 06.12, ale od wczoraj plamie tak jakby to byl pierwszy dzien cyklu i nie wiem czy traktowac to jako @ czy czekac az sie bardziej rozkręcić. Tak jak dziewczyny wspominaly tutaj, badanie prolaktyny powinno sie wykonac w 2-5 dniu cyklu. Co myślicie?
Ja jutro idę na badanie będzie to mój 11 dc

reklama
Do góry