reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
beta 1009, a po 48h...
patka88_pa
Początkująca w BB
Rosnijcie zdrowo
Martyna84
Idealny przyrost, zdrówka Wam...beta 1009, a po 48h...Zobacz załącznik 1015908
madziolina_p
mi to sie nawet wydawal za duzy heheIdealny przyrost, zdrówka Wam...
super, gratuluję. nie zaduży na pewno.... ;-)mi to sie nawet wydawal za duzy hehe
Dziękuję za pamięć miałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!Mycha_00 co u ciebie? Jak się czujesz?
Kolejna wizyta za mc i wtedy idę na L4 bede zbierać sily na trudniejsze czasy.
Czuje się dobrze, bolą tylko piersi i czasem kluje podbrzusze. Do tego małe zawroty i czasem się czuje jakby mi mózg wyssalo Ale to chyba dlatego że nadal nie mogę się nacieszyć tym że się udało trochę się naczekalismy..
No to pięknie, bardzo Ci gratuluję, trzymaj się i dawaj znać jak się czujesz ;-)Dziękuję za pamięć miałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!
Czuje się dobrze, bolą tylko piersi i czasem kluje podbrzusze. Do tego małe zawroty i czasem się czuje jakby mi mózg wyssalo Ale to chyba dlatego że nadal nie mogę się nacieszyć tym że się udało trochę się naczekalismy..
OdNowa
Super! Rośnięcie zdrowo!beta 1009, a po 48h...Zobacz załącznik 1015908
Ja się zastanawiam czy iść na betę - nigdy jeszcze nie robiłam..
A do lekarza kiedy się wybierasz?
To mamuśka spokojniejszaDziękuję za pamięć miałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!
Ja dziś poinformowałam przełożonego, on ze względu na fizyczna praca od razu zalecił iść na L4 a na jutro dostałam urlop.. Czyli wychodzi na to, ze do pierwszej wizyty u gina zostało mi 2 dni pracy Ciekawe czy chcą w ogóle od razu tak dawać zwolnienie..
reklama
Martyna84
Czyli wszystko idzie w dobrą stronę, czekamy na wieści i trzymam kciuki.Dziękuję za pamięć miałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!