reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
beta 1009, a po 48h...
patka88_pa
Początkująca w BB
Rosnijcie zdrowo
Martyna84
Idealny przyrost, zdrówka Wam...beta 1009, a po 48h...Zobacz załącznik 1015908
madziolina_p
mi to sie nawet wydawal za duzy heheIdealny przyrost, zdrówka Wam...
super, gratuluję. nie zaduży na pewno.... ;-)mi to sie nawet wydawal za duzy hehe
Dziękuję za pamięćMycha_00 co u ciebie? Jak się czujesz?
Kolejna wizyta za mc i wtedy idę na L4
Czuje się dobrze, bolą tylko piersi i czasem kluje podbrzusze. Do tego małe zawroty i czasem się czuje jakby mi mózg wyssalo Ale to chyba dlatego że nadal nie mogę się nacieszyć tym że się udało
No to pięknie, bardzo Ci gratuluję, trzymaj się i dawaj znać jak się czujesz ;-)Dziękuję za pamięćmiałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!
Kolejna wizyta za mc i wtedy idę na L4bede zbierać sily na trudniejsze czasy.
Czuje się dobrze, bolą tylko piersi i czasem kluje podbrzusze. Do tego małe zawroty i czasem się czuje jakby mi mózg wyssalo Ale to chyba dlatego że nadal nie mogę się nacieszyć tym że się udało![]()
![]()
trochę się naczekalismy..
OdNowa
Super! Rośnięcie zdrowo!beta 1009, a po 48h...Zobacz załącznik 1015908
Ja się zastanawiam czy iść na betę - nigdy jeszcze nie robiłam..
A do lekarza kiedy się wybierasz?
To mamuśka spokojniejszaDziękuję za pamięćmiałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!
Czuje się dobrze, bolą tylko piersi i czasem kluje podbrzusze. Do tego małe zawroty i czasem się czuje jakby mi mózg wyssalo Ale to chyba dlatego że nadal nie mogę się nacieszyć tym że się udało![]()
![]()
Ja dziś poinformowałam przełożonego, on ze względu na fizyczna praca od razu zalecił iść na L4 a na jutro dostałam urlop.. Czyli wychodzi na to, ze do pierwszej wizyty u gina zostało mi 2 dni pracy Ciekawe czy chcą w ogóle od razu tak dawać zwolnienie..
reklama
Martyna84
Czyli wszystko idzie w dobrą stronę, czekamy na wieści i trzymam kciuki.Dziękuję za pamięćmiałam wczoraj wizytę u lekarza.zarodek ciążowy widoczny. Narazie nic więcej nie dało się sprawdzić. Ale ja już jestem spokojna i szczęśliwa !!!
![]()