reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Jadę w grudniu na święta do Pl i chce wykorzystać sytuację i tak dla swojej świadomości zrobić badania hormonalne czyli lh fsh estradiol prolaktyna testosteron wit d3 krzywa cukrowa progesteron. I moje pytanie brzmi ile mniej więcej takie badania będą kosztowały w labo? I czy polecacie takie badania zrobić w zwykłym labo czy raczej w szpitalnym?

Będę wdzięczna za odpowiedź.
Ja robiłam teraz mi tsh prolkatyne i progesteron wszystkie ok 25 zł w labo. W Krakowie. W innych miastach mogą być inne ceny.

reklama
U mnie kalkulatory pokuja od 77% do 132% w zaleznosci od dni. Po prostu zastanawia mnie ze niektore maja po kilka tys po tygodniu a ja nadal drobne kroki.
Zastanawiam sie czy warto na czwartkowa wizyte znowu zrobic bete...
Ale bawi mnie o tym co pisalas-ze niby ma byc chlopiec :)
Takie legendy krążą ;) Wyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę ;) Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie? ;)

Takie legendy krążą ;) Wyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę ;) Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie? ;)
Mnie to w sumie rybka, bo nie mam jeszcze dziecka, byleby tylko zdrowe było, ale gdybym juz miała wybierać to wolalabym dziewczynke/ dziewczynki. Mam niż od dawna wybrane imiona nawet 😊

Byłam 2 razy na rozmowach ale matko z córką to gorzej się czułam po rozmowach niż przed. Babka wymuszalana mnie abym gadała A ja że nie chce :-D no co ona głupia czy jak. Ale pogadalam o sytuacji krótko i jakoś poszło. Za drugim razem też troszkę ale już nie idę pierdziele to. Tu lepiej się wygadać niż tam. Ha ha ha..
Terapia grupowa jest najlepsza :D

reklama
Laski powiedzcie mi co to moze byc.
W piatek/sobote skończyło mi sie plamienie.
Dzisiaj cos tam podzialalismy na spontana.
A ze na spontana to nie bylam przygotowana w sensie susza.
No i kurcze zauważyłam krew podczas wspolzycia.
Nie leci ze mnie podczas sikania, nic z tych rzeczy, jedynie po seksie.
Czy to sa jaKimś cudem resztki?
Czy po prostu zwykle otarcie?
Bo krew w sumie byla świeża, czerwona.

Robilam.dzisiaj tez bete, wyszla 6

Do góry