annajak
Fanka BB :)
Najbardziej dłużące się 2 tygodnie przed nami ;-)„zaserduszkowalismy” dni płodne wiec jest szansa Zobacz załącznik 1046318
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najbardziej dłużące się 2 tygodnie przed nami ;-)„zaserduszkowalismy” dni płodne wiec jest szansa Zobacz załącznik 1046318
Mój jutro kończy 15m i jeszcze nie chodzi. Dopiero zaczal wstawac przy meblach wiec do samodzielnego chodzenia jeszcze mu sporo brakujeTak to prawda cud i opatrzność. Synek ma 15 m i jest małym urwiskiem właśnie zaczął chodzić - jakoś mu się nie spieszyło
Super! Gratuluję
Pozniej zobaczysz, ze to nic. Ze najbardziej dłużące się 2 tyg to od pozytywnego testu do wizyty, żeby zobaczyć czy bije serduszko.Najbardziej dłużące się 2 tygodnie przed nami ;-)
Szybko minieNajbardziej dłużące się 2 tygodnie przed nami ;-)
Ja niestety byłam 4razy w ciąży i 4 poronienia. Nie mam żadnego dziecka ziemskiego.Cześć Dziewczyny. Jestem tu nowa. Jestem w trakcie 3 poronienia, tydz temu dowiedziałam się, że serduszko przestało bic... Moje emocje, żal i ból są tak okropne... I nie radzę sobie z nimi mimo starań! 5 lat starań o dziecko, 3 poronienia, pierwsze w 7 tyg, drugie w 13 i aktualnie jestem w 13 tyg i czekam aż poronie bo mieszkam w UK i tu wszystkie procedury wyglądają inaczej niż w PL-niestety Czy którejś z Was udało się utrzymać ciąże i urodzić dziecko po nawracajacych poronieniach?
Ja niestety byłam 4razy w ciąży i 4 poronienia. Nie mam żadnego dziecka ziemskiego.
Przykro mi kochana. Tule mocno [emoji3590] wszystko jest takie nie sprawiedliwe