reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Laski tak sobie gadamy ,zrobilam w miedzy czasie test owu, bo mam miec w ten weekend i robie je od paru miesięcy i nigdy nic. Wczoraj mialam dwie kreski ale jedna taka bledsza, a dzis dwie wyrazne ! Nie wierze normalnie, moze lekki na obnizenie prolaktyny, tsh i dieta podzialaly. W prawdzie nie sa to te dwie kreski o ktorych marze , ale zawsze cos 😀 jutro rano maz wroci z pracy to bedziemy dzialac 😀😀😀😀

Laski tak sobie gadamy ,zrobilam w miedzy czasie test owu, bo mam miec w ten weekend i robie je od paru miesięcy i nigdy nic. Wczoraj mialam dwie kreski ale jedna taka bledsza, a dzis dwie wyrazne ! Nie wierze normalnie, moze lekki na obnizenie prolaktyny, tsh i dieta podzialaly. W prawdzie nie sa to te dwie kreski o ktorych marze , ale zawsze cos [emoji3] jutro rano maz wroci z pracy to bedziemy dzialac [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Działajcie Działajcie. Ale pamiętaj o tym że test owu nie pokazuje owulacji tylko hormon lh który jest odpowiedzialny za pęknięcie pęcherzyka graafa acz kolwiek nie zawsze jeśli jest go wystarczająco pęcherzyki czasami nie peknal same i trzeba im pomóc zatrzykiem pod nazwą ovitrelle lub pregnyl.

Test owu jest pozytywny wtedy kiedy obie kreski są tego samego koloru lub testowa mocniejsza od kontrolnej.

Mimo wszystko życzę Ci aby w końcu się udało i żebyś mogła się cieszyć ciąża. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Zespół policystycznych jajników. W sensie że jajniki są całe w pęcherzykach rezerwa jajnikowa "AMH" jest od 6 i w górę. Dodatkowo stosunek hormonów lh do fsh jest powyzej 1

Jeśli źle wytłumaczyłam to proszę o poprawę.
Chyba wszystko racja. Mi ginka powiedziała, że podejrzewa, ale po stosunku LH do FSH to tak trochę u mnie tego nie widać.

reklama
Do góry