Muszka1992
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykro. Ja na razie tez brak. Ale wierze ze sie uda i Tobie i mnie.Niestety nie. Jedynie 4 aniolkow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. Ja na razie tez brak. Ale wierze ze sie uda i Tobie i mnie.Niestety nie. Jedynie 4 aniolkow.
Ja zawiesiłam starania. Póki co nie chce bo nie mam siły. Nie wiem czy kiedykolwiek wrócę do świadomych starań.Bardzo mi przykro. Ja na razie tez brak. Ale wierze ze sie uda i Tobie i mnie.
Działajcie Działajcie. Ale pamiętaj o tym że test owu nie pokazuje owulacji tylko hormon lh który jest odpowiedzialny za pęknięcie pęcherzyka graafa acz kolwiek nie zawsze jeśli jest go wystarczająco pęcherzyki czasami nie peknal same i trzeba im pomóc zatrzykiem pod nazwą ovitrelle lub pregnyl.Laski tak sobie gadamy ,zrobilam w miedzy czasie test owu, bo mam miec w ten weekend i robie je od paru miesięcy i nigdy nic. Wczoraj mialam dwie kreski ale jedna taka bledsza, a dzis dwie wyrazne ! Nie wierze normalnie, moze lekki na obnizenie prolaktyny, tsh i dieta podzialaly. W prawdzie nie sa to te dwie kreski o ktorych marze , ale zawsze cos [emoji3] jutro rano maz wroci z pracy to bedziemy dzialac [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Zespół policystycznych jajnikówCo to pcos?
Zespół policystycznych jajników. W sensie że jajniki są całe w pęcherzykach rezerwa jajnikowa "AMH" jest od 6 i w górę. Dodatkowo stosunek hormonów lh do fsh jest powyzej 1Co to pcos?
Chyba wszystko racja. Mi ginka powiedziała, że podejrzewa, ale po stosunku LH do FSH to tak trochę u mnie tego nie widać.Zespół policystycznych jajników. W sensie że jajniki są całe w pęcherzykach rezerwa jajnikowa "AMH" jest od 6 i w górę. Dodatkowo stosunek hormonów lh do fsh jest powyzej 1
Jeśli źle wytłumaczyłam to proszę o poprawę.
Ja mam dziś podobne odczucia, ale u mnie do @ jeszcze tydzień...Ja nie zauważyłam plamień, ale czuje ze mam jakoś mokro i lekko brzuch boli jak na okres i co chwile latam i sprawdzam, ale ja czuje ze i tak nic z tego ☹ A za Ciebie trzymam kciuki!
To trzeba zrobić dokładne USG i AMH i wtedy będzie wiadomo na 100% czy masz pcos czy nie.Chyba wszystko racja. Mi ginka powiedziała, że podejrzewa, ale po stosunku LH do FSH to tak trochę u mnie tego nie widać.