reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

O jaaaa - cud ale dobrze ze wszystko ok. U mnie synek się zatrzymał 40 min po porodzie - myślałam ze śpi i przyszła tak kontrolnie pediatra aby zbadać nowonarodzone dziecko i mówi do mnie biorąc go ode mnie - jaki on spokojny - położyła go żeby go zbadać i nagle wolała personel bo nie wiadomo od kiedy już nie oddychał. Był cały siny , miał masaż serca i tlen na szczęście zaczął płakać. Lekarka powiedziała ze to tylko opatrzność Boża ze ona akurat przyszła do syna na badania do teraz mam łzy w oczach jak o tym myśle. Przyczyna nieznana. Na szczęście jest cudownym dzieckiem i wszystko u niego rozwija się prawidłowo. Mam jeszcze córkę 7 letnia i tak szczerze mówiąc nie mogę mieć pretensji ze mi się nie udaje zajść w kolejna ciąże bo mam 2 cuda a jedno to prawdziwy cud który dostał drugą szanse by żyć.
Współczuję takich przeżyć. To naprawdę szczęście w nieszczęściu, że ta lekarka akurat przyszła. A synek ile teraz ma lat?

reklama
reklama
Jestem z Wami dziewczyny :)
Moja ginka też robiła mi badania pod kątem PCOS, bo na USG widziała dużo pęcherzyków. Myślałam że PCOS daje też inne objawy, jak trudności z utrzymaniem wagi, owłosienie, zanik menstruacji. Nic z tych rzeczy, a cykle nie wydłużają się tylko są krótkie. Okres siedmiodniowy, trzy dni bardzo intensywne.
Ja mam np długie cykle prawie 40 dniowe. Wage mam caly czas taka sama , jestem szczupła mam 54 kg przy 170 cm i tak od liceum. Jem naprawdę duzo. Owlosienia nie mam, nawet bym powiedziala, ze mam slabe wlosy wszedzie nawet te na glowie 😀 takze tez bylam zdziwiona ale te wyniki i jajniki juz świadczą o ksiazkowym pcos.

Do góry