Jakby coś się przebijało, chyba jednak już nie będziesz testować w WigilięZobacz załącznik 1046084
Dziewczyny dziś 27 dzień cyklu. Poprzedni miałam 28 dniowy. Niby jutro ma przyjść @ a tu cień cienia cieniem cienia [emoji23] nie wiem czy na zdjęciu widać ale ja widze
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
ja mialam przez caly tydzien brazowe plamienia, oby nie zywa krewHej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe
montek.87
Ladne kreseczki [emoji846] gratkiHej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe
Jest[emoji3]!!!
Nataliaaa1507
U mnie jutro termin @ moglam tez zatestowac temperatura nadal ładne 37.8 I sluz szaleje, może dołączę do szczęśliwego grona
Ja widzę!
W wigilię nie będziesz testować tylko już ogłaszać dobra nowinę [emoji846]
Super, gratulacje[emoji3]Hej dziewczyny,
U Ciebie widać wyraźnie gratuluje [emoji173]️[emoji173]️ Nic nie pozostanie tylko zrobić dla pewności betę
No już obdzwoniłam wszystkie laby z pytaniem, czy gdzieś dostanę dzisiaj wyniki i muszę czekać do poniedziałku
topka55
Zaangażowana w BB
Ja tez jeszcze jestemJa coś czuje ze zostanę sama na polu bitwy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
ja mialam przez caly tydzien brazowe plamienia, oby nie zywa krew
Ok, dziękuję Ci za odpowiedź..trochę mnie uspokoiłaś muszę przestać się stresować