reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Teraz już widać super !!!! :) gratulacje :)

Cała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @

Cała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @
Ja byk zrobiła :)

Ja bym zrobila. I rozumiem Twoj zal ze jest dzis sobota i labo zamkniete. Ja pierwsza bete w piatek zrobilam o kolejna dopiero 12.11. Swoje musialam odczekac

Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(

Załączniki

• 15738901163068576443018914228043.jpg
    15738901163068576443018914228043.jpg
    790,2 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(

U Ciebie widać wyraźnie gratuluje [emoji173]️[emoji173]️ Nic nie pozostanie tylko zrobić dla pewności betę

Do góry