reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Teraz już widać super !!!! :) gratulacje :)

Cała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @

Cała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @
Ja byk zrobiła :)

Ja bym zrobila. I rozumiem Twoj zal ze jest dzis sobota i labo zamkniete. Ja pierwsza bete w piatek zrobilam o kolejna dopiero 12.11. Swoje musialam odczekac

Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(

Załączniki

• 15738901163068576443018914228043.jpg
    15738901163068576443018914228043.jpg
    790,2 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(

U Ciebie widać wyraźnie gratuluje [emoji173]️[emoji173]️ Nic nie pozostanie tylko zrobić dla pewności betę

Do góry