Teraz już widać super !!!! gratulacje
reklama
Kup ten o czułości 10 to będzie jeszcze lepiej widać.Boże dziewczyny dlaczego dziś sobota [emoji36][emoji36][emoji36]
Różamama
Fanka BB :)
Teraz już widać super !!!! gratulacje
Cała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @
Ja byk zrobiłaCała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @
Różamama
Ja byk zrobiła
Ok zrobie. Pójdę do apteki na spacer i zrobie. Dziś się czuje jak wrak po nieprzespanej nocy - masakra.
montek.87
Ja bym zrobila. I rozumiem Twoj zal ze jest dzis sobota i labo zamkniete. Ja pierwsza bete w piatek zrobilam o kolejna dopiero 12.11. Swoje musialam odczekacCała się trzęsę bo nie wiem co myśleć. Szyjka niby nisko chociaż ona jest tak wygięta i czubka musiałam szukać chociaż jest wyczuwalna , piersi nie bolą , żadnego śluzu białego , brzuch jako tako tez nie boli ( tylko jeden epizod w nocy ) . Myślicie ze mam jeszcze iść po test o czułości 10 czy nie ma sensu się podniecać i czekać do dnia spodziewanej @
Ale jaka adrenalina z samego rana daj znaćOk zrobie. Pójdę do apteki na spacer i zrobie. Dziś się czuje jak wrak po nieprzespanej nocy - masakra.
Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe
Załączniki
reklama
Różamama
Hej dziewczyny,
U Ciebie widać wyraźnie gratuluje [emoji173]️[emoji173]️ Nic nie pozostanie tylko zrobić dla pewności betę