reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(
Gratulacje ładne kreski. Wcześniejszy post myślałam że pomyliłam bo zobaczyłam smutna minke na końcu [emoji23]

reklama
Ile dni plamisz? Boli cię brzuch? Też mam kilka dni takie plamienia brązowe dziś ma być okres na razie cisza ale nie boli mnie brzuch test dziś rano negatywny ..
Hej dziewczyny,
Nie udzielam się, ale caly czas Was podczytuje..i dzisiaj czuję, że muszę do Was napisać...chyba się UDAŁO!! Z jednej strony szczęście, bo czekaliśmy na ten moment 9 msc!!! A z drugiej strony stres...wczoraj powinnam dostać okres, miałam dosyć mocne plamienia brązowe, więc byłam pewna, że zaraz dostanę okres, bo przeciez wszystko w terminie i wszystko się zgadza..nie miałam humoru i wypiłam wczoraj dwa kieliszki cydru... a dzisiaj rano poszłam siku i mam w zapasie dużo testów i mówię a zrobię co mi tam... i rezultat macie w załączniku, co sądzicie?? Jeny martwią mnie te wczorajsze plamienia brązowe:(

Gratulacje dziewczyny! Super wiesci na weekend.
Ja dzisiaj wychodze z kolezankami ze studiow i sie rozerwe a nawet napije hehe
Ten cykl na luziku. Wierze ze do śeiąt sie uda i bedziemy mogli sie pochwalic. Z Tosia zaszlam w coaze tez w listopadzie i na sylwestra mowilismy ze wpadlismy haha . Ale dowiedzialam sie w 6tc dopiero bo nagle mnie tak cycki bolaly. A na wigilie czulam sie inaczej i nawet lampeczka wina mnie obrzydzala. A ja uwiebiam winko ;) ale wpadlam na to zeby zrobic test ciazowy po swietach w pracy to dopiero byly dwie wielkie krechy haha

Ile dni plamisz? Boli cię brzuch? Też mam kilka dni takie plamienia brązowe dziś ma być okres na razie cisza ale nie boli mnie brzuch test dziś rano negatywny ..

No mi się zaczęły plamienia od wczoraj, ale nie miałam przy tym żadnych bólów... bardziej brzuch jak na okres bolał mnie we wtorek i czwartek, ale tylko z rana i wtedy biegałam do toalety, bo byłam pewna że to @... ale zamiast @ dużo śluzu...raz przezroczysty raz mleczny..a te wczorajsze plamienia to uznałam za te przedokresowe, bo zawsze mi tak @ się zaczyna.. byłam pewna, że mniew nocy zaleje, ale wstaję i nic..i znowu tylko te plamienia...
Znalazłam laboratorium i dzisiaj będę mieć wyniki 😍

Hej dziewczyny,
Piękne kreseczki :) gratki :) A dzisiaj jak ? Nadal plamienia ?

reklama
Do góry