reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dadam ze test o czułości 25 . Dziś w nocy bolał mnie trochę brzuch i myślałam ze @ przychodzi ale na razie cisza . Nie spałam dziś od 1:30-3:30 bo syn ząbkuje jakaś masakra . Lekarz mówił ze jak zobaczę pozytywa to mam zażywać duphaston 2x dziennie po tym jak poroniłam wiec sobie już zażylam tylko pytanie czy jak nie jestem w ciąży to czy mi on może zaszkodzić !?

reklama
Troszkę słabo widać, ale jak wytężyłam wzrok to jakiś cień cienia widać. Albo czekasz do poniedziałku z nowym testem albo lecisz na betę :) a wiem z własnego doświadczenia, że takie słowo jak cierpliwość jest trudne do przyjęcia:) Jaka czułość testu??

25 a w soboty raczej nie czynnych labo co !?

IMG_5994.JPG
IMG_5998.JPG

Zrobiłam drugi test i co myślicie ?!!

Zrób 10 może będzie coś lepiej widać. Szkoda, że labo nieczynne :/ ale będę trzymała kciuki za test a jak nie to poniedziałek już tuż tuż :) ja z D. poczekałabym na pewniejszy wynik.

reklama
Do góry