reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

A kto Ci powiedział że nie tyłozgięcie wiąże się z ryzykiem poronienia? Sama mam tyłozgięcie i lekarz nic mi takiego nie powiedział. Mam zdrowego syna i to urodzonego po terminie.
Lekarz, który jest bardzo dobrym specjalistą. Większe ryzyko poronienia jest w pierwszym trymestrze. Po 12 tygodniu wszystko wraca do normy.

reklama
Hej Kochane, chwilę mnie nie było i już tyle nowych wieści! Gratuluję pozytywów, wszystkim pozostałym życzę udanego kolejnego cyklu :-) :) ja w 22dc, czekam na okres, diabli wiedzo kiedy przyjdzie. Nie czuję go za bardzo, chciałabym jednak żeby się pojawił, bo już podświadomie czuję że cykl stracony.
Jak się czujecie przy piąteczku?

U mnie niestety tyłozgięcie i większe ryzyko poronienia. Pęcherzyk młodszy o 6 dni co też mnie martwi.
U mnie jedni lekarze stwierdzaja tylozgiecie a inni nie a najlepsze ze jeden lekarz raz mowil ze tak a raz tak wiec to chyba sie zmienia? Ja urodzilam jedna zdrowa corke i bylo wszystko ok. Jedno mialam poronienie ale watpie zeby to mialo jakikolwiek wplyw

Hej Kochane, chwilę mnie nie było i już tyle nowych wieści! Gratuluję pozytywów, wszystkim pozostałym życzę udanego kolejnego cyklu :-) :) ja w 22dc, czekam na okres, diabli wiedzo kiedy przyjdzie. Nie czuję go za bardzo, chciałabym jednak żeby się pojawił, bo już podświadomie czuję że cykl stracony.
Jak się czujecie przy piąteczku?
Ja się czuję nijak :( od środy mam małe bóle podbrzusza, wczoraj i dziś luz jakby płodny a dziś 29dc. Jutro planuje testować ale sama nie wiem po co skoro szyjka byla nisko i otwarta a przytulanki jedynie kilka razy.

U mnie jedni lekarze stwierdzaja tylozgiecie a inni nie a najlepsze ze jeden lekarz raz mowil ze tak a raz tak wiec to chyba sie zmienia? Ja urodzilam jedna zdrowa corke i bylo wszystko ok. Jedno mialam poronienie ale watpie zeby to mialo jakikolwiek wplyw
Mój gin mi mówił że tyłozgięcie się zmienia z postępem ciąży bo im dalej tym macica się prostuje w skrócie.

reklama
Do góry