reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja jestem osoba z PMS, ktora od dnia owu do @ zawsze miala tkliwosc piersi. Tym razem od owu czulam bol samych sutkow, jakbym miala siniaka tam i podczas dotykania mnie bolalo. Potem kilka dni pozniej czulam sie jakby przeziebiona, chora: bolalo gardlo i zatoki daly o sobie znac-jednak nie zwazalam na nie. Myslalam ze po prostu idzie jesien 😁
Właśnie ja też jestem osobą z pms i niestety w tym cyklu znów od owu bolą mnie piersi :(. Chyba znowu nic z tego :(

reklama
U mnie było troszkę inaczej bo ciąża była starsza i miałam zabieg, okres dostałam dopiero po 6ciu tygodniach od zabiegu, a w międzyczasie ciagle jakies plamienia, krwawienia, czyściło się.
Pewnie przez wiek ciąży.
U mnie w macicy juz nic nie było.
Sprawdze bete jak krwawienie przejdzie.
Lekarz powiedział ze po tygodniu jesli dalej bede plamic/krwawic mam pisac

Pewnie przez wiek ciąży.
U mnie w macicy juz nic nie było.
Sprawdze bete jak krwawienie przejdzie.
Lekarz powiedział ze po tygodniu jesli dalej bede plamic/krwawic mam pisac

Najlepiej sprawdzić bete dla pewności, ja tez sprawdzałam jak okres tak długo nie chciał przyjść, bo myślałyśmy, ze właśnie beta hamuje, ale była już wtedy 0 i dwa dni później okres przyszedł :)

U mnie było troszkę inaczej bo ciąża była starsza i miałam zabieg, okres dostałam dopiero po 6ciu tygodniach od zabiegu, a w międzyczasie ciagle jakies plamienia, krwawienia, czyściło się.
Ja po zabiegu też dłużej dochodziłam do siebie. Samo krwawienie miałam chyba z 2 tygodnie jak dobrze pamiętam..

reklama
Do góry