reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Z piersiami jest różnie. Mnie zawsze na @ bolały prawie zaraz po owulacji. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę nie bolały... Dopiero bliżej terminu @, ale też wrażenia były inne. Bardziej wrażliwe sutki i ból byl na przemian z swędzeniem. Ze sluzem też było inaczej. Zawsze przed @ duzo mlecznego, a w cyklu ciążowym prawie susza. No i czułam się specyficznie, dodatkowo ciągle stan podgraczkowy. Także jestem przykładem na to, że cykl ciążowy różnił się od zwykłego :)

reklama
Z piersiami jest różnie. Mnie zawsze na @ bolały prawie zaraz po owulacji. W cyklu, w którym zaszłam w ciążę nie bolały... Dopiero bliżej terminu @, ale też wrażenia były inne. Bardziej wrażliwe sutki i ból byl na przemian z swędzeniem. Ze sluzem też było inaczej. Zawsze przed @ duzo mlecznego, a w cyklu ciążowym prawie susza. No i czułam się specyficznie, dodatkowo ciągle stan podgraczkowy. Także jestem przykładem na to, że cykl ciążowy różnił się od zwykłego :)
Dlatego też straciłam nadzieję na ten cykl :(

Ja chyba tez mogę uznać ze dzisiejszy test owulacyjny za pozytywny, jak sądzicie? śluzu coraz więcej wiec obstawiam owu jutro.
Zobacz załącznik 1045248
Gratulacje w ostatnim cyklu moj test wugladał tak. Ciekawe jak bedzie w tym cyklu
20191026_192402.jpeg

reklama
Kup test to @ nadejdzie [emoji2]
Choć ja właśnie zaszłam w ciągle w cyklu wydawało mi się że straconym [emoji2]
Niestety, nie w tym cyklu. Cały miesiąc synio był w domku i z nami spał, bo miał duszności. Nam nie w głowie były przytulanki bo wizja szpitala nam wszelkie nastroje psuła. Gdyby się udało w tym cyklu to nad naszym mieszkaniem pojawiłaby się gwiazdą i odwiedzili by nas trzej królowie [emoji6][emoji23]

Dlatego też tak bardzo chcę zacząć nowy cykl [emoji3525]a tu znowu coś się rozregulowało echhhh

Do góry