reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A propo „przesądów”.
Jak zaszłam w pierwszą ciąże w marcu tego roku to był to akurat cykl, w którym brałam wiesiołka. Jeden jedyny. I w tym cyklu też sobie wmówiłam, ze musi tak być. :) nie wiem czy to sprawka wiesiołka czy nastawienia, ale udało się :p
Drugi mój przesąd - po poronieniu jak testowałam w kolejnych cyklach to siusialam do jakiegoś zwykłego małego plastikowego pojemnika. Jak przyszedł czas testowania w tym konkretnie cyklu, w którym się udało myśle „aa co mi tam, nasiusiam do mojego szczęśliwego szklanego kubeczka, który wcześniej się sprawdził” - i moje oczy znowu ujrzały dwie kreski 😂 Więc na wypadek schowałam swój szczęśliwy kubek na przyszłe ciąże :p
Haha :D ja brałam wiesiołka jako od 38 tc ale nie wiem czy coś pomógł a niby miał sprawić że krocze będzie bardziej elastyczne, czy jakoś tak :p a i tak mnie nacinali :p

Ja będę testować na czuja :D dostałam pierwszy okres po porodzie 18.10 a w sobotę będzie 30 dc, tak sobie wymyśliłam że zatestuje tego dnia bo w poprzedniej ciąży też testowałam 30 dc i była dobrze widoczna kreska. Nie mam zielonego pojęcia kiedy ma być @ i jakiej długości cykle.
Oooo ja dostałam 17.10 😄 hmmm to mam nadzieję, ze zobaczymy dwie piękne kreski ❤️

@Smerfetka94 mi sie wydaje,ze chlopy po prostu tak maja. My placzemy w poduszke, wewnetrznie cierpimy a facet na zewnatrz jest twardy ale w srodku tez go to boli, tyle ze nie pokazuje tego na zewnatrz...
Moje zdanie jest takie jeśli my kobiety po stratach cierpimy że tak powiem na zewnątrz i w środku to facet musi być twardy chociażby na zewnątrz bo w środku też pewnie to przeżywa na swój sposób i też właśnie odczuwa ból.

reklama
Do góry