reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
@Freja, domyślam się jak musi być Ci ciężko. Moi znajomi codziennie od wrzesnia przysylaja mi po kilkadziesiąt zdjęc swojego dziecka... Cieszę się ale zazdroszczę.

Przed i w czasie okresu szyjka jest na pewno nisko - czy u ciebie na pewno był to okres - może plamienie srodcykliczne?!

Dziękuje ale chyba nie. Test był negatywny i temperatura poleciała po owulacji. A była na pewno bo miałam jak na siebie bardzo ładny wzrost tempki.
W piątek ide do ginekologa to zobaczymy czy tam wszystko w porządku. Zobaczę jeszcze jak się będę czuć kolejne dni bo dzisiaj to naprawdę totalna niemoc. Dopiero teraz jakoś się ogarnelam. [emoji12]

@Freja @Paraply tez doskonale to znam. Dziś synek brata skończył tydzień. Też dostaje sporo zdjęć i newsów co tam u nich słychać, oczywiście większość dotyczy Młodego. Pewnie że się cieszę, ale to ukłucie zazdrości też się jednak pojawia i smutno się robi, że w styczniu mogłabym się z nimi wymieniać podobnymi newsami, a niestety nie będę

Daj znać co u ciebie ta szyjka wysoko oznaczała. Ale jak na okres to aż dziwne ze wystrzelila tak wysoko że aż nie możesz jej dosięgnąć, może jednak ciąża? Trzymam kciuki.

No tak się zaczęłam zastanawiać, zrobię chyba jeszcze test a w piątek lekarz to zobaczymy. Raczej wątpię, ale tez mnie ona zastanawia bo z reguły przed i po okresie nie miałam problemu żeby ja dotknąć i ocenić jaka jest i czy jest otwarta. Teraz tylko czubkiem palca wyczuwam ze jest twarda.

Dam znać na pewno. Ale stwierdzam po sobie ze szyjka jednak jest dobra do określenia dni płodnych i owulacji ale już dalej to chyba nie zawsze dobry wskaźnik.
Teraz już sprawdzam z ciekawości [emoji4]

Może zadam głupie pytanie, ale jak się bada szyjkę czy wysoko czy nisko bo jestem chyba ciemna w tym temacie [emoji57][emoji57][emoji57][emoji85]

Może Ci to zająć kilka cykli żeby dokładnie określać i zobaczyć jak się zmienia u Ciebie. Każda kobieta jest inna. Dla mnie jest nisko kiedy bez problemu ja czuje pod palcem i jestem w stanie sprawdzić czy jest otwarta czy nie i tak jak y zatoczyć wokol niej palcem. (Sorry za szczegółowość) Wysoko to kiedy czuje tylko opuszkiem ze tam jest albo w ogóle potrafię jej nie wyczuć przy owulacji.
[emoji5]

Nie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu
PSX_20191111_220511.jpg

Może zadam głupie pytanie, ale jak się bada szyjkę czy wysoko czy nisko bo jestem chyba ciemna w tym temacie [emoji57][emoji57][emoji57][emoji85]

Może Ci to zająć kilka cykli żeby dokładnie określać i zobaczyć jak się zmienia u Ciebie. Każda kobieta jest inna. Dla mnie jest nisko kiedy bez problemu ja czuje pod palcem i jestem w stanie sprawdzić czy jest otwarta czy nie i tak jak y zatoczyć wokol niej palcem. (Sorry za szczegółowość) Wysoko to kiedy czuje tylko opuszkiem ze tam jest albo w ogóle potrafię jej nie wyczuć przy owulacji.
[emoji5]

reklama
Do góry