Smerfetka94
Fanka BB :)
Najchętniej znikla bym gdzies.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pasuja Ci smsy? Nie jest tak fajnie jak bylo? Moze nie warto wszystkiego analizowac?Czesc dziewczyny
U mnie koszmarny wieczor. Albo raczej moj humor. Siedze i poplakuje bo nie pasuja mi smsy jakie dostaje od mojego W.
W sumie nic takiego ale w tej ciazy strasznie wszystko dobieram sobie do glowy.
Do tego wmawiam sobie ze juz nie jest tak fajnie miedzy nami jak przed ciaza i czy to byl dobry czas..
Nie wiem co to za mysli ale lepiej zeby szybko przeszlo...
W ciąży mam kosmos jakis.....Nie pasuja Ci smsy? Nie jest tak fajnie jak bylo? Moze nie warto wszystkiego analizowac?
Co to za apka?U mnie dziś 26dc, cykle mam różne, co do objawów to wysypało mnie na czole [emoji2955] takie drobne krostki i boli podbrzusze albo w sumie to jajnik... bóle jak na okres [emoji20] ale dziwnie bo piersi dalej mnie nie bolą a zwykle od owulacji były jak kamienie. Ten ból mnie zaciekawia i zamartwia bo już dawno nie miałam takiego przed miesiączka. Według kalendarzyka powinnam dostać 18.11 ale nie wiem jak długi cykl się trafi [emoji20]baaaardzo bym chciała ujrzeć dwie kreski...
dopisze jeszcze że mam 18 dzień cyklu (cykle 27/28) szyjka nizutko więc znowu się nie udało na to wygląda.
FloCo to za apka?
U mnie 7, więc będziemy testować podobnie3majcie sie dziewczyny. Wspolnie walczyny w nastepnym cyklu. (u mnie aktualnie 6dc).Pozdrawiam Was goraco