MamaWojtusia15
Fanka BB :)
A którego dnia cyklu miałaś owu? Gratulacje kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Mam wyniki bety. 37,72 23dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A którego dnia cyklu miałaś owu? Gratulacje kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Mam wyniki bety. 37,72 23dc
Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew
Obstawiam 13dc. Tak mi tez wychodziło z temperatury.A którego dnia cyklu miałaś owu? Gratulacje kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Ale hormon ciążowy najpierw trafia do krwi a dopiero później do moczu. Nie ma możliwości zeby najpierw trafił do moczu a później dopiero do krwi. Test jest fałszywie dodatni. Nie ma innego wytłumaczenia.Coś mi nie pasuje z tą krwią. Kreseczka coraz mocniejsza a beta negatywna. Kolejny test nie może się mylić.
Ilu masz dniowe cykle?Mam wyniki bety. 37,72 23dc
U mnie też i od wtorku nie mogę prowadzić auta tak mi niedobrze :/U mnie zawsze mdłości i wymioty były prawie od początku i trwały do około końca czwartego miesiąca
Super! Rośnijcie zdrowo!Mam wyniki bety. 37,72 23dc
To ten sam test tylko spoglądam na Niego i nie mogę uwierzyć, że mnie tak rozczarowałCoś mi nie pasuje z tą krwią. Kreseczka coraz mocniejsza a beta negatywna. Kolejny test nie może się mylić.
11/2020 od razu sprawdzałam bo czytałam opinię, że tylko w takim przypadku mógłby Nordtest dać fałszywy wynik.Obstawiam, błąd laboratorium. Mnie nigdy NordTest nie zawiódł.
A data ważności na nim dobra była? Bo jak nie data to nie wiem co
Gdyby nie ten progesteron to chyba też bym się łudziła do samego końca!W pierwszej ciąży miałam podobnie. Test ciążowy leciutka kreska prawie niewidoczna. Po dwóch dniach od testu zrobiłam bete. Wyszła 1. Czyli brak ciąży albo mężczyzna [emoji6] półtora tygodnia później jak okres nadal nie przychodził zrobiłam znowu test ciążowy. Dwie krechy i to mega wyraźne. Byłam w ciąży podczas pierwszej bety. Test wyłapał, beta nie. Progesteronu nie robiłam wtedy, albo nie pamiętam żebym robiła.
Ja jakoś nie miałam więcej niż w innych cyklach przed okresem.Dziewczyny które zaszły w ciąże jak to było u was z tym kremowo bialym śluzem? w którym dniu cyklu zauważyliście że jest go więcej niż zwykle? ile dni po owu?
26-27Ilu masz dniowe cykle?
Mogę tylko ja pierwszy raz w życiu się w to bawię bo nigdy nie miałam cierpliwości [emoji6]
Invicta więc nie liczyłabym na pomyłkę [emoji20]
I też słyszałam takie opinie na temat tych testów. Z resztą ciężko się w tą stronę pomylić [emoji20] a jednak [emoji20]
Powtarzałam teraz Rossmannowskim i nic nie widzę. Poza tym krzyż znowu okropnie łupie :/
Boję się czegoś niedobrego :/
Ten mi ostatnio.rozlany cień pokazał [emoji6]
W zeszłym cyklu w dzień opóźnienia @ miałam 10. (a dziś jestem dzień przed @ i 1!)
Muszę w końcu się zebrać i zrobić 7dpo
Badź dobrej myśli!! Mione nie pomogły.mimo, że wierzyłam całą sobą ale wspominałam, że jestem Pechowcem więc właściwie powinnam przywyknąć ..
Dziewczyny, czy orientujecie się jak jest przy ciąży pozamacicznej? Zawsze musi być pozytywna beta? Czy mam się zacząć obawiać skoro tak mnie w krzyżu łamie.
CDN
Super. Będziesz powtarzac?Mam wyniki bety. 37,72 23dc