reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Coś mi nie pasuje z tą krwią. Kreseczka coraz mocniejsza a beta negatywna. Kolejny test nie może się mylić.
Ale hormon ciążowy najpierw trafia do krwi a dopiero później do moczu. Nie ma możliwości zeby najpierw trafił do moczu a później dopiero do krwi. Test jest fałszywie dodatni. Nie ma innego wytłumaczenia.

Dziewczyny które zaszły w ciąże jak to było u was z tym kremowo bialym śluzem? w którym dniu cyklu zauważyliście że jest go więcej niż zwykle? ile dni po owu?

U mnie zawsze mdłości i wymioty były prawie od początku i trwały do około końca czwartego miesiąca
U mnie też i od wtorku nie mogę prowadzić auta tak mi niedobrze :/

Mam wyniki bety. 37,72 :) 23dc
Super! Rośnijcie zdrowo!

Coś mi nie pasuje z tą krwią. Kreseczka coraz mocniejsza a beta negatywna. Kolejny test nie może się mylić.
To ten sam test tylko spoglądam na Niego i nie mogę uwierzyć, że mnie tak rozczarował :(

Obstawiam, błąd laboratorium. Mnie nigdy NordTest nie zawiódł.
A data ważności na nim dobra była? Bo jak nie data to nie wiem co :(
11/2020 od razu sprawdzałam bo czytałam opinię, że tylko w takim przypadku mógłby Nordtest dać fałszywy wynik.
Naprawdę myślę, że jeszcze wczoraj i we krwi ten hormon krążył a dzisiaj dopiero w moczu.
Ale ten progesteron... :/

W pierwszej ciąży miałam podobnie. Test ciążowy leciutka kreska prawie niewidoczna. Po dwóch dniach od testu zrobiłam bete. Wyszła 1. Czyli brak ciąży albo mężczyzna [emoji6] półtora tygodnia później jak okres nadal nie przychodził zrobiłam znowu test ciążowy. Dwie krechy i to mega wyraźne. Byłam w ciąży podczas pierwszej bety. Test wyłapał, beta nie. Progesteronu nie robiłam wtedy, albo nie pamiętam żebym robiła.
Gdyby nie ten progesteron to chyba też bym się łudziła do samego końca!

Dziękuję za wsparcie!:*

Mogę tylko ja pierwszy raz w życiu się w to bawię bo nigdy nie miałam cierpliwości [emoji6]

Invicta więc nie liczyłabym na pomyłkę [emoji20]
I też słyszałam takie opinie na temat tych testów. Z resztą ciężko się w tą stronę pomylić [emoji20] a jednak [emoji20]

Powtarzałam teraz Rossmannowskim i nic nie widzę. Poza tym krzyż znowu okropnie łupie :/
Boję się czegoś niedobrego :/

Ten mi ostatnio.rozlany cień pokazał [emoji6]

W zeszłym cyklu w dzień opóźnienia @ miałam 10. (a dziś jestem dzień przed @ i 1!)
Muszę w końcu się zebrać i zrobić 7dpo

Badź dobrej myśli!! Mione nie pomogły.mimo, że wierzyłam całą sobą ale wspominałam, że jestem Pechowcem więc właściwie powinnam przywyknąć ..

Dziewczyny, czy orientujecie się jak jest przy ciąży pozamacicznej? Zawsze musi być pozytywna beta? Czy mam się zacząć obawiać skoro tak mnie w krzyżu łamie.

CDN

14dc temperatura nie brana pod uwagę ? Dlaczego? Gdyby tego 14dc temperatura była wyższa to by lepiej to wyglądało. Wyraźnego skoku nie ma [emoji20] ale jadnak jest różnica między 1 faza a 2 faza cyklu .

A jak śluz? Obserwowalaś?

reklama
Do góry