reklama
Pięknie, gratulacjeMam wyniki bety. 37,72 23dc
Jadwiga1920
Fanka BB :)
Coś mi nie pasuje z tą krwią. Kreseczka coraz mocniejsza a beta negatywna. Kolejny test nie może się mylić.Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew
Bbergamotka
Mam wyniki bety. 37,72 23dc
Gratulacje :* :*
Bbergamotka
Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew
Obstawiam, błąd laboratorium. Mnie nigdy NordTest nie zawiódł.
A data ważności na nim dobra była? Bo jak nie data to nie wiem co
W pierwszej ciąży miałam podobnie. Test ciążowy leciutka kreska prawie niewidoczna. Po dwóch dniach od testu zrobiłam bete. Wyszła 1. Czyli brak ciąży albo mężczyzna [emoji6] półtora tygodnia później jak okres nadal nie przychodził zrobiłam znowu test ciążowy. Dwie krechy i to mega wyraźne. Byłam w ciąży podczas pierwszej bety. Test wyłapał, beta nie. Progesteronu nie robiłam wtedy, albo nie pamiętam żebym robiła.Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tyle śluzu a żeby było śmiesznie on wygląda teraz jak owulacyjny
Ale wysyp [emoji846] gratulacje!Mam wyniki bety. 37,72 23dc
Oby grudzień też taki obfity w dwie krechy był [emoji23]
Dwa+Trzy
Mogę tylko ja pierwszy raz w życiu się w to bawię bo nigdy nie miałam cierpliwościProwadzisz wykres? Możesz wkleić ?
Invicta więc nie liczyłabym na pomyłkęAaaa już widzę
To dziwna sprawa, bo ja te testy miałam i nigdy przenigdy nie miałam nawet cienia-cienia gdy nie byłam w ciąży. Nawet po czasie gdy wyciągałam z kosza ( wiem to głupie) cień-cienia-cienia się nie pojawiał. Uważam ze te testy są wiarygodne.
Aż wierzyć się nie chce!
A jakie Labo wykonywało Ci badania ? Może warto sprawdzić w konkurencyjnym?
I też słyszałam takie opinie na temat tych testów. Z resztą ciężko się w tą stronę pomylić a jednak
Powtarzałam teraz Rossmannowskim i nic nie widzę. Poza tym krzyż znowu okropnie łupie :/Kochana powtórz test rano. Nie trać nadziei. Labolatorium też może się pomylić.
Boję się czegoś niedobrego :/
Ten mi ostatnio.rozlany cień pokazałKardioline
W zeszłym cyklu w dzień opóźnienia @ miałam 4,5 (a dziś jestem dzień przed @ i 1!)Dwa+Trzy a badalas progesteron ostatnio oprócz tego razu? Bo bardzo niski masz i to w fazie lutearnej. Przy takim wyniku ciężko będzie donosic ciąże.
Muszę w końcu się zebrać i zrobić 7dpo
Badź dobrej myśli!! Mione nie pomogły.mimo, że wierzyłam całą sobą ale wspominałam, że jestem Pechowcem więc właściwie powinnam przywyknąć ..Kurcze, czlowiek czytajacy takie sytuacje sam zastanawia sie czy jego to rowniez nie spotka... Ja oficjalnie @ powinnam dostac jutro/sobote. Nadal mam nadzieje ze moje kreski sie pojawia ciemniejsza...
Dziewczyny, czy orientujecie się jak jest przy ciąży pozamacicznej? Zawsze musi być pozytywna beta? Czy mam się zacząć obawiać skoro tak mnie w krzyżu łamie.
CDN
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
MonDiet
Aktywna w BB
GRATULACJE !Mam wyniki bety. 37,72 23dc