reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Tak wygląda po zupełnym wyschnięciu.. Aż nie chce się wierzyć w tą krew :(

Załączniki

• 20191107_200336(1).jpg
    20191107_200336(1).jpg
    454,4 KB · Wyświetleń: 129
Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tyle śluzu a żeby było śmiesznie on wygląda teraz jak owulacyjny :szok:
W pierwszej ciąży miałam podobnie. Test ciążowy leciutka kreska prawie niewidoczna. Po dwóch dniach od testu zrobiłam bete. Wyszła 1. Czyli brak ciąży albo mężczyzna [emoji6] półtora tygodnia później jak okres nadal nie przychodził zrobiłam znowu test ciążowy. Dwie krechy i to mega wyraźne. Byłam w ciąży podczas pierwszej bety. Test wyłapał, beta nie. Progesteronu nie robiłam wtedy, albo nie pamiętam żebym robiła.

Prowadzisz wykres? Możesz wkleić ?
Mogę tylko ja pierwszy raz w życiu się w to bawię bo nigdy nie miałam cierpliwości ;)

Aaaa już widzę :)

To dziwna sprawa, bo ja te testy miałam i nigdy przenigdy nie miałam nawet cienia-cienia gdy nie byłam w ciąży. Nawet po czasie gdy wyciągałam z kosza ( wiem to głupie) cień-cienia-cienia się nie pojawiał. Uważam ze te testy są wiarygodne.
Aż wierzyć się nie chce!

A jakie Labo wykonywało Ci badania ? Może warto sprawdzić w konkurencyjnym?
Invicta więc nie liczyłabym na pomyłkę :(
I też słyszałam takie opinie na temat tych testów. Z resztą ciężko się w tą stronę pomylić :( a jednak :(

Kochana powtórz test rano. Nie trać nadziei. Labolatorium też może się pomylić.
Powtarzałam teraz Rossmannowskim i nic nie widzę. Poza tym krzyż znowu okropnie łupie :/
Boję się czegoś niedobrego :/

Ten mi ostatnio.rozlany cień pokazał ;)

Dwa+Trzy a badalas progesteron ostatnio oprócz tego razu? Bo bardzo niski masz i to w fazie lutearnej. Przy takim wyniku ciężko będzie donosic ciąże.
W zeszłym cyklu w dzień opóźnienia @ miałam 4,5 (a dziś jestem dzień przed @ i 1!)
Muszę w końcu się zebrać i zrobić 7dpo

Kurcze, czlowiek czytajacy takie sytuacje sam zastanawia sie czy jego to rowniez nie spotka... Ja oficjalnie @ powinnam dostac jutro/sobote. Nadal mam nadzieje ze moje kreski sie pojawia ciemniejsza...
Badź dobrej myśli!! Mione nie pomogły.mimo, że wierzyłam całą sobą ale wspominałam, że jestem Pechowcem więc właściwie powinnam przywyknąć ..

Dziewczyny, czy orientujecie się jak jest przy ciąży pozamacicznej? Zawsze musi być pozytywna beta? Czy mam się zacząć obawiać skoro tak mnie w krzyżu łamie.

CDN

Załączniki

• Screenshot_20191107-202455(1).png
    Screenshot_20191107-202455(1).png
    27,8 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry