reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja tez mam bol od krzyza idacy...
Nie nakręcamy się ;)
Ja mam termin @ wg owu jutro. Mega ciężkie.dni przede mną.
Pisałam wczoraj, że każdą ciążę zaczynam w panice i z bólami, na które biorę nospę.. I co z tego, że to mój Trzeci raz hahahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomniałam dodać, że w trakcie tego okropniastego łomotu myślałam, że już bez szans , dopiero jak się obudziłam bez żadnych dolegliwości intuicja podpowiadała zagnieżdżenie . Pisałam Wam o tym ;)
Pytam bo ja miałam owulacje 27 A 30 i 31 bolal mnie strasznie jajnik,plecy całą szyjka .
Od tamtej pory dziwna mleczna wydzielina ,jak by lepka

Pytam bo ja miałam owulacje 27 A 30 i 31 bolal mnie strasznie jajnik,plecy całą szyjka .
Od tamtej pory dziwna mleczna wydzielina ,jak by lepka
Na implantacje za szybko. Droga zapłodnionej komórki jajowej do macicy to min. 6dni :)
Pierwsza ciąża właśnie 6 już się lokowała, przy drugiej nie pamiętam a ta na 100% przedwczoraj bo po tym bólu się wszystko zmieniło :)

Na implantacje za szybko. Droga zapłodnionej komórki jajowej do macicy to min. 6dni :)
Pierwsza ciąża właśnie 6 już się lokowała, przy drugiej nie pamiętam a ta na 100% przedwczoraj bo po tym bólu się wszystko zmieniło :)
T Time pokazuje że wtedy komórka dotarła do jajowodu myślałam że się przekręce
Termin na 9.11 będzie widać

Normalnie dziewczyny ten miesiąc a nawet październik jest mega sprzyjający na ciąże . Ja dwa lata temu tez właśnie z tego miesiąca zaszłam w ciąże hehe. Trzymam [emoji1307] za resztę testujących i za siebie [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
Ja też dwa lata temu w październiku zaszłam w pierwszym cyklu :)

Witam kolezanki.
Dzis powtorzylam test-nadal cien cienia widac. Ponadto temperatiura mi dzis spadla... Nie wiem czy bawic sie w kolejne testy czy po prostu na bede pojsc?Zobacz załącznik 1042294
Montek, trzymam kciuki i bardzo się cieszę :)
Taki Bladzioszek :ninja2:
I muszę testy dokupić żeby złapać lepszy widok bo to ostatni o czułości 10 ;)
Gratuluję!
Chyba już z naszego forum staraczki niewiele staraczek zostało.... :) :) :)

reklama
Do góry