reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczynki!!!!
Przedwczorajszy ból to było zagnieżdzenie :szok:
Intuicja mnie nie zawiodła ;)
Jest cień! Pokazał się od razu więc to taki prawdziwy cień - nieurojony haha
Pochwaliłabym się ale mam wrażenie, że na focie nic nie widać ;)
A wściekła na ten mój organizm miałam dzisiaj odpuścić testowanie.. Tylko ten nagły zalew Sahary dał mi do myślenia, spadek.apetytu wczorajszy, okropny trądzik na czole ( a miewam po jednej kroście może raz w miesiącu) i co najśmieszniejsze- wiele z Was pisało o biegunce ale siedziałam cicho bo.sobie myślę, nie nie nie tym razem, nie wkręcisz się w to ;) uwierzcie, że zazwyczaj odwiedzam wc co drugi, trzeci dzień a teraz mój M pytał czy jakichś wynalazków z aliexpress nie zamówiłam bo biegam kilka razy dziennie hahahahaha I objaw nr jeden: nie miałam typowego pierdolca przed @ i płaczę nawet przeglądając forum ;)
Jeszcze się cała trzęsę ..
Na pewno pójdę dzisiaj sprawdzić betę i progesteron bo jednak ten ból jak na @ mnie niepokoi no i temperatura, którą zaczęłam mierzyć w tym cyklu, nie mam żadnego odniesienia a myślę że powinna być wyższa.
Jaki to był rodzaj bólu?
Gratuluję

Dziewczynki!!!!
A wściekła na ten mój organizm miałam dzisiaj odpuścić testowanie.. Tylko ten nagły zalew Sahary dał mi do myślenia, spadek.apetytu wczorajszy, okropny trądzik na czole ( a miewam po jednej kroście może raz w miesiącu) i co najśmieszniejsze- wiele z Was pisało o biegunce ale siedziałam cicho bo.sobie myślę, nie nie nie tym razem, nie wkręcisz się w to ;) uwierzcie, że zazwyczaj odwiedzam wc co drugi, trzeci dzień a teraz mój M pytał czy jakichś wynalazków z aliexpress nie zamówiłam bo biegam kilka razy dziennie hahahahaha I objaw nr jeden: nie miałam typowego pierdolca przed @ i płaczę nawet przeglądając forum ;)
Na pewno pójdę dzisiaj sprawdzić betę i progesteron bo jednak ten ból jak na @ mnie niepokoi no i temperatura, którą zaczęłam mierzyć w tym cyklu, nie mam żadnego odniesienia a myślę że powinna być wyższa.
Super kochana!gratuluje!! Ja jutro ide na bete i progesteron :)

Taki Bladzioszek :ninja2:
I muszę testy dokupić żeby złapać lepszy widok bo to ostatni o czułości 10 ;)

Załączniki

• 20191107_073812(1).jpg
    20191107_073812(1).jpg
    637 KB · Wyświetleń: 125
Dziewczynki!!!!
Gratulacje! :) Pochwal się cieniem. Ej to ja mam podobne objawy :p też ostatnio miałam mega sucho, też miałam biegunkę, też wyje nawet jak czytam forum czy widzę jakieś reklamy, też wysypało mi mega czolo, ale boje się zatestować, nie wierzę żeby coś mogło być na rzeczy.

Jaki to był rodzaj bólu?
Gratuluję
Okropny.. Nie mogłam zasnąć, musiałam sobie nospą pomóc, był taki rozrywająco,piekący, od krzyża po uda! Doakonale go pamiętam tak.jak moment owulacji 25.10.19r. godz.15:10 hahaha

I ten ból mnie trochę denerwuję bo idzie z krzyża a moja głowa poza cieniami potrafi sobie też ciążę pozamaciczną wymyśleć .. ;) Tak, tak wiem, spokój i tylko spokój mnie uratuje ;)

Okropny.. Nie mogłam zasnąć, musiałam sobie nospą pomóc, był taki rozrywająco,piekący, od krzyża po uda! Doakonale go pamiętam tak.jak moment owulacji 25.10.19r. godz.15:10 hahaha

I ten ból mnie trochę denerwuję bo idzie z krzyża a moja głowa poza cieniami potrafi sobie też ciążę pozamaciczną wymyśleć .. ;) Tak, tak wiem, spokój i tylko spokój mnie uratuje ;)
Ja tez mam bol od krzyza idacy...

reklama
Zapomniałam dodać, że w trakcie tego okropniastego łomotu myślałam, że już bez szans , dopiero jak się obudziłam bez żadnych dolegliwości intuicja podpowiadała zagnieżdżenie . Pisałam Wam o tym ;)

Do góry