reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam kolezanki.
Dzis powtorzylam test-nadal cien cienia widac. Ponadto temperatiura mi dzis spadla... Nie wiem czy bawic sie w kolejne testy czy po prostu na bede pojsc?
20191107_055341.jpeg

Hej Dziewczyny gratuluję. Fajnie fajnie ☺ ja dziś mam wolne jadę z Córka do okulisty,każda wizyta w Czd to dla mnie taki ogromny stres. Pracuje w żłobku i zatoki mi zaatakowało pół nocy nie spałam. Uważajcie na siebie ta pogoda sprzyja chorobom.

Hej Dziewczyny gratuluję. Fajnie fajnie [emoji5] ja dziś mam wolne jadę z Córka do okulisty,każda wizyta w Czd to dla mnie taki ogromny stres. Pracuje w żłobku i zatoki mi zaatakowało pół nocy nie spałam. Uważajcie na siebie ta pogoda sprzyja chorobom.
Ja pracuje w szkole podstawowej (wczesniej w przedszkolu), wiec wiem co oznaczaja zarazki i wirusy. Ja mam jutro dzien wolny.

reklama
Dziewczynki!!!!
Przedwczorajszy ból to było zagnieżdzenie :szok:
Intuicja mnie nie zawiodła ;)
Jest cień! Pokazał się od razu więc to taki prawdziwy cień - nieurojony haha
Pochwaliłabym się ale mam wrażenie, że na focie nic nie widać ;)
A wściekła na ten mój organizm miałam dzisiaj odpuścić testowanie.. Tylko ten nagły zalew Sahary dał mi do myślenia, spadek.apetytu wczorajszy, okropny trądzik na czole ( a miewam po jednej kroście może raz w miesiącu) i co najśmieszniejsze- wiele z Was pisało o biegunce ale siedziałam cicho bo.sobie myślę, nie nie nie tym razem, nie wkręcisz się w to ;) uwierzcie, że zazwyczaj odwiedzam wc co drugi, trzeci dzień a teraz mój M pytał czy jakichś wynalazków z aliexpress nie zamówiłam bo biegam kilka razy dziennie hahahahaha I objaw nr jeden: nie miałam typowego pierdolca przed @ i płaczę nawet przeglądając forum ;)
Jeszcze się cała trzęsę ..
Na pewno pójdę dzisiaj sprawdzić betę i progesteron bo jednak ten ból jak na @ mnie niepokoi no i temperatura, którą zaczęłam mierzyć w tym cyklu, nie mam żadnego odniesienia a myślę że powinna być wyższa.

Do góry