Natalia198777
Fanka BB :)
wychodzi
Dzis to 4+7Który tydzień Ci wychodzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis to 4+7Który tydzień Ci wychodzi?
Czy ja widzę cień ??Dziewczyny! Ja tez się witam testem. Zobacz załącznik 1042295
Jest jest. Na żywo nawet to nie tylko cieńCzy ja widzę cień ??
Ojeja wybacz, dopiero oczka otworzyłam i bez okularów jestemJest jest. Na żywo nawet to nie tylko cień
Ja pracuje w szkole podstawowej (wczesniej w przedszkolu), wiec wiem co oznaczaja zarazki i wirusy. Ja mam jutro dzien wolny.Hej Dziewczyny gratuluję. Fajnie fajnie [emoji5] ja dziś mam wolne jadę z Córka do okulisty,każda wizyta w Czd to dla mnie taki ogromny stres. Pracuje w żłobku i zatoki mi zaatakowało pół nocy nie spałam. Uważajcie na siebie ta pogoda sprzyja chorobom.
Ja jutro do pracy ale tylko do południa może jakoś to przetrwam.Ja pracuje w szkole podstawowej (wczesniej w przedszkolu), wiec wiem co oznaczaja zarazki i wirusy. Ja mam jutro dzien wolny.