reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
To pytanie kto jeszcze w tym tygodniu testuje?
Ja pewnie w piątek, to będzie 24dc przy cyklach 26-27 dniowych :)
Ja bym zaczekala do terminu @ :) żeby się niepotrzebnie nie rozczarować i nie denerwować :) ale wiem jak to jest z tą naszą cierpliwością ;) ja jeszcze tydzien do @ i nie planuję kiedy będę testować, będzie co będzie ;)

Dziewczyny :(
Ona jednak wie o ciazy. W. mowil swojemu małemu i uslyszala.
I to chyba przez to teraz tak sie zachowuje.
Jakie to przykre ze przez cos takiego.
Mowi mi zebym sie nie przejmowala, nie denerwowala, dziekuje mi ze dam mu dziecko...
Ale jak mam nie myslec..jesli tak bardzo tego chcieliśmy a teraz ona robi takie akcje wlasnie przez moja ciążę

Dziewczyny :(
Ona jednak wie o ciazy. W. mowil swojemu małemu i uslyszala.
I to chyba przez to teraz tak sie zachowuje.
Jakie to przykre ze przez cos takiego.
Mowi mi zebym sie nie przejmowala, nie denerwowala, dziekuje mi ze dam mu dziecko...
Ale jak mam nie myslec..jesli tak bardzo tego chcieliśmy a teraz ona robi takie akcje wlasnie przez moja ciążę

Kochana nie przejmuj się, taka ludzka natura niestety.

Teraz najważniejsze żebyś dbała o siebie, reszta się ułoży. Ty i Maleństwo które wyczekiwałas sa teraz najwazniejsze, i to ze on Cie wspiera.

Musisz patrzeć na siebie. Wiem ze to trudne ale ona to historia. Zawsze gdzieś tam będzie w tle bo maja dziecko ale ważna jesteś TY i Twoje szczęście.

Trzymaj się cieplutko [emoji5]

To pytanie kto jeszcze w tym tygodniu testuje?
Ja pewnie w piątek, to będzie 24dc przy cyklach 26-27 dniowych :)
Mam cykle 30 dniowe, dziś wypada 26dc może jeszcze zatesuję. Tymczasem nic tu nie ma
15730550762847049783676239544309.jpg

reklama
Kochana nie przejmuj się, taka ludzka natura niestety.

Teraz najważniejsze żebyś dbała o siebie, reszta się ułoży. Ty i Maleństwo które wyczekiwałas sa teraz najwazniejsze, i to ze on Cie wspiera.

Musisz patrzeć na siebie. Wiem ze to trudne ale ona to historia. Zawsze gdzieś tam będzie w tle bo maja dziecko ale ważna jesteś TY i Twoje szczęście.

Trzymaj się cieplutko [emoji5]
Ale tu tez chodzi o mojego partnera.
Przez to ze my bedziemy mieli wspolne, wymarzone dziecko to on ze swoim synem bedzie mial ograniczony kontakt .
No czy to nie jest chore..
Co za baba

Do góry