MonDiet
Aktywna w BB
Dzwonil lekarz.
Mowil ze wszystko ladnie ksiazkowo.
Mam przyjsc pod koniec przyszlego tygodnia bo ma juz byc widac zarodek i wspomniał tez cos o serduszku
Gratulacje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwonil lekarz.
Mowil ze wszystko ladnie ksiazkowo.
Mam przyjsc pod koniec przyszlego tygodnia bo ma juz byc widac zarodek i wspomniał tez cos o serduszku
W końcu dotrze hehe. GratulacjęWiecie dziewczyny ze do mnie jeszcze nie dotarlo ze jestem w ciazy
Ja bym zaczekala do terminu @ żeby się niepotrzebnie nie rozczarować i nie denerwować ale wiem jak to jest z tą naszą cierpliwością ja jeszcze tydzien do @ i nie planuję kiedy będę testować, będzie co będzieTo pytanie kto jeszcze w tym tygodniu testuje?
Ja pewnie w piątek, to będzie 24dc przy cyklach 26-27 dniowych
Dziewczyny
Ona jednak wie o ciazy. W. mowil swojemu małemu i uslyszala.
I to chyba przez to teraz tak sie zachowuje.
Jakie to przykre ze przez cos takiego.
Mowi mi zebym sie nie przejmowala, nie denerwowala, dziekuje mi ze dam mu dziecko...
Ale jak mam nie myslec..jesli tak bardzo tego chcieliśmy a teraz ona robi takie akcje wlasnie przez moja ciążę
Dziewczyny beta z poniedziałku 3852 z dziś 6876 . Gin w środę może w końcu coś zobaczę . Smerfetka gratki
Mam cykle 30 dniowe, dziś wypada 26dc może jeszcze zatesuję. Tymczasem nic tu nie maTo pytanie kto jeszcze w tym tygodniu testuje?
Ja pewnie w piątek, to będzie 24dc przy cyklach 26-27 dniowych
Ale tu tez chodzi o mojego partnera.Kochana nie przejmuj się, taka ludzka natura niestety.
Teraz najważniejsze żebyś dbała o siebie, reszta się ułoży. Ty i Maleństwo które wyczekiwałas sa teraz najwazniejsze, i to ze on Cie wspiera.
Musisz patrzeć na siebie. Wiem ze to trudne ale ona to historia. Zawsze gdzieś tam będzie w tle bo maja dziecko ale ważna jesteś TY i Twoje szczęście.
Trzymaj się cieplutko [emoji5]