Natalia198777
Fanka BB :)
I wszysrltko.ok mimo plamien ?ja Smerfetka przez ok tydzien na brazowo plamilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wszysrltko.ok mimo plamien ?ja Smerfetka przez ok tydzien na brazowo plamilam
Kiedy masz?Zobaczymy co powie na usg
Beta 179
Wszystko ok.po prostu te plemienia i powtórki bety mnie lekko zmiotly.@Smerfetka94 tak czekałaś na tę ciążę, jak na razie wyniki są ok i trzeba się choćby z tego cieszyć. A w Tobie zero entuzjazmu, coś się dzieje?
W srode po becie mi powieKiedy masz?
Może potrzebujesz odpocząć, od tego tematu i ogólnie od spraw codziennych. Okres nie wystepuje w czasie ciąży. Plamienia brązowe tak. Jak poszła "zywa" czerwona krew to nie nakręcaj się.wiecie co... nie wiem czy to odstawienie hormonów czy co za cholera... Ale jak pisałam kiedyś wyżej, miałam mnóstwo objawów ciąży. Rozmawiałam z koleżankami które mają dzieci i od razu mówiły "oj niedługo zostaniesz mamusią!". Ja nie do końca wierzyłam. No i oczywiście przyszedł @. Trwa normalnie dziś 5 dzień, z tym że tylko jeden był naprawdę bardzo intensywny.
Od wczoraj boli mnie żołądek. Trochę mnie mdli. Koleżanka śmieje się, że może jednak to ciąża. Ale nie chce mi się w to wierzyć, bo takim dość obfitym @. A nie będę jak wariatka robiła testu po 5-dniowym okresie Sama już nie wiem, organizm wariuje
Listopad moim miesiącem! Trzeba myśleć pozytywnieMoże potrzebujesz odpocząć, od tego tematu i ogólnie od spraw codziennych. Okres nie wystepuje w czasie ciąży. Plamienia brązowe tak. Jak poszła "zywa" czerwona krew to nie nakręcaj się.
Okres bywa różny, a my starając się o dziecko przyglądamy się sobie jak nigdy przedtem. Stąd nagle mamy tyle "objawów"
Zdystansuj się, nabierz wiatru w żagle i do dzieła. Uda się!
Jesli masz regularne okresy to powinna byc stała liczba dni od owu do @ - ok 14 dni. I tutaj o pomylkę trudno, ale ja tym testom nie wierzę na 100%. Tak na 90%....Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy jeżeli test owu był pozytywny ( kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej) i powiedzmy owulacja była to może się okres spóźnić, czy te 14 dni od owu ma być???