reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Koło połowy 7 tygodnia

Lepiej za wcześnie niż za późno. Ja jak byłam w3 ciąży to stwierdziłam ze nie pójdę za wcześnie i umówiłam się na ok 9 tydzień . W 7 zaczęłam palmie a potem .... . Tak sobie myśle ze może jak bym poszła wcześniej to inaczej by było. Ale to akurat nie wiadomo. Dodam ze będąc w ciąży wtedy karmiłam piersia co 2h wiec może zbieg okoliczności a może to był powód. Tyle kobiet karmi w ciąży i jest dobrze. Ja zawsze marzyłam żeby być w ciąży i jesCze karmić . Ale nie ma co rozmyślać trzeba działać [emoji846]

Ja powoli tracę nadzieję...
Okres spóźnia mi się 5 dni, ale testy nadal wychodzą negatywne. Piersi mam bardzo wrażliwe, szyjka wysoko, temperatura podwyższona, ale mimo to bardzo się martwię że coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Jutro zrobię betę.

Ja powoli tracę nadzieję...
Okres spóźnia mi się 5 dni, ale testy nadal wychodzą negatywne. Piersi mam bardzo wrażliwe, szyjka wysoko, temperatura podwyższona, ale mimo to bardzo się martwię że coś jest nie tak. Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Jutro zrobię betę.
Też miałam szyjkę wysoko na początku ciąży

reklama
Przygotuj się na ból, swędzenie piersi... Okropne mdłości, zawroty głowy, wymioty, brak apetytu, zachcianki, wrażliwość na zapachy, bóle krzyża, bezsenność lub senność.

No dobra może nie wszystko u Ciebie wystąpi ale ja jestem w 10 tc i to wszystko było lub nadal jest [emoji2]
W pierwszej ciazy piersi tez mnie bolaly.
Mdlosci mialam jakos tydzien po tescie i trzymalo mnie z dwa tygodnie potem odpuscilo.
Teraz na razie cisza.
Zobaczymy jak bedzie pozniej

Do góry