reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Aha no to na fajnego lekarza trafiłaś. Ja jak się starałam o bobasa to nie za bardzo fiksowalam z testami i z badaniem krwi ponieważ jak by miała być ciąża to by była a jak nie to trudno. Ja ogólnie mam całkiem inne podejście to wszystkiego.
A ja wszystkim się przejmuję...

reklama
Miałam skierowanie co miesiąc do zeszłego cyklu. W tym cyklu ani monitoringu ani wizyty u lekarza. Już to olalam bo i tak nic nie daje.
Musimy wyluzować, ja też ciągle o tym myślę i zastanawiam się kiedy
No dlatego mówię że to zależy od warunków i zasad danego landu. Nie każdy Land jest taki sam. U ciebie bez problemu a u mnie jest problem z takimi badaniami. Ale prawdę mówiąc to nie dziwie się bo badania pod kątem ciąży i wogule należą do gin a nie do rodzinnego. I tutaj jest to plusem. Zwłaszcza że nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie nie ma problemu z terminami do lekarzy i specjalistów.
Z terminami ciężko też nie jest, a
A ja wszystkim się przejmuję...
Głowa do góry !! Będzie dobrze, jak nie tym razem to następnym kiedy nie będziesz o tym tak intensywnie myśleć :) a teraz zrelaksuj się z mężem zamiast się zamartwiać :)

nie martw sieją też tu jestem.nastepny cykl starań czas zacząć
Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.

reklama
Do góry