Coś tam przebija, trzymam kciuki żeby to było to!U mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsc o 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam przebija, trzymam kciuki żeby to było to!U mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsc o 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutować te testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszyU mnie dziewczyny brak @ nadal chociaz podbrzusze boli jakby mial przyjsc o 5:00 zrobilam test. Jakis cien cienia widac
teraz sie nagle zebral. Dobrze zrobilas, moze w koncu przemysli wszystko.Nieciekawie. Dzisiaj wyprowadziłam się z domu. Może to mu da trochę do myślenia. Cały dzień pisał i prosił abym wróciła.
Coraz mocniejsza! Super. Ja robilam jeszcze ten plytkowy to tam ledwo widac cien nawetAleż oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutować te testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
Jakiej to firmy?teraz sie nagle zebral. Dobrze zrobilas, moze w koncu przemysli wszystko.
jutro rano powtorz, powinna byc mocniejszaChyba powtorze za 2/3 dni a na razie nie dziekuje ale jest nadzieja! Tak sie ciesze!
Jakiej firmy to test?Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutować te testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
te testy sa faktycznie najlepsze, ladnie pokazuja kreski :-)Ależ oczywiście że jest, tu nawet nie ma co dyskutować te testy chyba są najczulsze, u mnie też piersze pokazały drugą kręchę. A to mój dzisiejszy
Te płytkowe pinki niby takie czułe są, a wg mnie strasznie marne. Mi ten test wczoraj taka lichą kreskę pokazał a apteczny byle jaki z czułością 25 już całkiem konkretną.Coraz mocniejsza! Super. Ja robilam jeszcze ten plytkowy to tam ledwo widac cien nawet
Z rossmana, facelle. Taki fioletowyJakiej firmy to test?