reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Myślę, że też zależy od dziecka a nie tylko od organizacji rodzicow. Młody naprawdę dał popalić i nie byłabym w stanie mieć już drugiego dziecka. Syn ma teraz 14 miesięcy, jeszcze nie chodzi. Od miesiąca dopiero czworakuje. Nadal nie je nic poza papkami co też mi nie ułatwia. Do ukończenia pierwszego roku życia było naprawdę ciężko, miał problem, żeby przez chwilę zająć się sobą, nawet gdy byłam w poblizu i mnie widział. Mega dużo czasu spędzał na rękach, nie chciał spać w dzień (nawet jako noworodek), do tego dużo ulewania (do około pół roku), alergia na bmk, co chwilę płacz, krzyki. Teraz powoli wychodzimy na prostą więc i zdecydowałam się rozpocząć starania o kolejne dziecko. Mysle, że gdyby synuś był bardziej łaskawy to wcześniej byśmy się zdecydowali bo tak jak pisałam, też chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku.
Sorry dziewczyny, że się tak rozpisalam i to nie na temat ;)

Ja już nie mam siły. Mam ochotę zasnąć i już się nie obudzić. Idę po zwolnienie do lekarza bo nie mam ochoty nawet do pracy iść. Nie zostanę tutaj bo jest mi bardzo przykro kiedy każdej się udaje a mi ciągle nie.... Od wczoraj wyje jak głupia w nocy to samo i teraz. Nie chce mi się zyć.. Bez sensu..
Jastia, uważaj na siebie. Dbaj o siebie. A jak tracisz kontrolę to udaj się do specjalisty, nawet psychiatry po zwolnienie. W ciążę bardzo ciężko zajść mając depresję.
Buziaki kochana, wróć do nas jak podreperujesz siebie. Jesteś najważniejsza w swoim życiu, pamiętaj o tym

Czesc kobietki :) nie bylo mnie kilka dni a tu juz tyle stron naskobanych :) gratuluje wszystkim z II kreseczkami! :) przepraszam za niobecnosc, ale oprocz @ ktora przeszlam masakrycznie zlapalo mnie jeszcze chorobsko :( cale dnie przesypialam i nie funkcjonowalam prawie w ogole. Ja we wtorek ruszam do gina na obserwacje owulacji i dzialamy :) nowy cykl, nowa nadzieja, ze w koncu sie uda i łudze sie ze chorobsko nie zniweczy kolejnej proby.

reklama
Do góry