Moim zdaniem jest widoczna różnica między testami i druga kreska robi się tak jak kontrolnaMyślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem jest widoczna różnica między testami i druga kreska robi się tak jak kontrolnaMyślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?
Ja też widzę „jakiś” cieńTak widzę ale jakoś mam obawy że ten test niewiarygodny jest. Mój też mówi że nic nie ma..
Według testów owu nie.Mogło się coś przesunąć? Polecam Ci stronę t-time (ktoras dziewczyna na forum o niej pisala) - tam Ci super obliczy kiedy jaki test powinien juz wyjsc
Pozytywny wg mnieMyślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?
Zawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku ale odkąd mam syna, który jest raczej z tych wymagających dzieci, nie wyobrażam sobie miec dzieci rok po roku wiadomo jakby mi się przytrafiło to musiałabym dać radę ale świadomie bym się nie zdecydowała, chyba mam w sobie zbyt mało sił i cierpliwości. A Ciebie podziwiam :*Córa 3 latka, Synek 2
Pozytywny chyba jeszcze nie ale już bliziutkoMyślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?
Ja też życzę Ci z całego serca, żeby spełniło się Wasze marzenieWychodzi na to że pierwszy dzień może być beta na plus.