Ja tez widzę cien! Trzymam mocno kciuki! Masz jakiekolwiek objawy?Wychodzi na to że pierwszy dzień może być beta na plus.
reklama
Jastia
Fanka BB :)
Ból sutkow, od owu ból podbrzusza i od wczoraj minimalnie mnie mdli.Ja tez widzę cien! Trzymam mocno kciuki! Masz jakiekolwiek objawy?
Karusia18192
A ja znowu bardzo chciałam mieć małą różnicę wieku Bywają ciężkie momenty, ale tak fantastycznie się ze sobą bawią i wzajemnie wspierają w rozwoju, że za nic bym tego nie zmieniła. Dodam, że nie mamy do pomocy nikogo, dzieciaki nigdy nie zostawały z dziadkami ani zbyt często się u nas nie zjawiają. Kwestia dobrej organizacjiZawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku ale odkąd mam syna, który jest raczej z tych wymagających dzieci, nie wyobrażam sobie miec dzieci rok po roku wiadomo jakby mi się przytrafiło to musiałabym dać radę ale świadomie bym się nie zdecydowała, chyba mam w sobie zbyt mało sił i cierpliwości. A Ciebie podziwiam :*
Kurde, nigdy nie wiem co dziewczyny mają na myśli mówiąc ból sutków? Pytam serio. Jak je dotykasz? Czy jak lekko wciskasz w głąb?Ból sutkow, od owu ból podbrzusza i od wczoraj minimalnie mnie mdli.
Jastia
Przy dotykaniu .Kurde, nigdy nie wiem co dziewczyny mają na myśli mówiąc ból sutków? Pytam serio. Jak je dotykasz? Czy jak lekko wciskasz w głąb?
olaaa7
To raczej taki ból przynajmniej u mnie taki był, że przy delikatnym dotknięciu sutków miałam wrażenie jakbym miała siniaka.Kurde, nigdy nie wiem co dziewczyny mają na myśli mówiąc ból sutków? Pytam serio. Jak je dotykasz? Czy jak lekko wciskasz w głąb?
Dzięki. Pytam bo w pierwszej ciazy całe piersi mnie bolały, a wiele koleżanek w drugiej ciazy mówi właśnie o bólu sutków.To raczej taki ból przynajmniej u mnie taki był, że przy delikatnym dotknięciu sutków miałam wrażenie jakbym miała siniaka.
martini87
Myślę, że też zależy od dziecka a nie tylko od organizacji rodzicow. Młody naprawdę dał popalić i nie byłabym w stanie mieć już drugiego dziecka. Syn ma teraz 14 miesięcy, jeszcze nie chodzi. Od miesiąca dopiero czworakuje. Nadal nie je nic poza papkami co też mi nie ułatwia. Do ukończenia pierwszego roku życia było naprawdę ciężko, miał problem, żeby przez chwilę zająć się sobą, nawet gdy byłam w poblizu i mnie widział. Mega dużo czasu spędzał na rękach, nie chciał spać w dzień (nawet jako noworodek), do tego dużo ulewania (do około pół roku), alergia na bmk, co chwilę płacz, krzyki. Teraz powoli wychodzimy na prostą więc i zdecydowałam się rozpocząć starania o kolejne dziecko. Mysle, że gdyby synuś był bardziej łaskawy to wcześniej byśmy się zdecydowali bo tak jak pisałam, też chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku.A ja znowu bardzo chciałam mieć małą różnicę wieku Bywają ciężkie momenty, ale tak fantastycznie się ze sobą bawią i wzajemnie wspierają w rozwoju, że za nic bym tego nie zmieniła. Dodam, że nie mamy do pomocy nikogo, dzieciaki nigdy nie zostawały z dziadkami ani zbyt często się u nas nie zjawiają. Kwestia dobrej organizacji
reklama
montek.87
To tak jak ja:rowniez od owu mam bol sutkow, z kazdym dniem coraz mocniejszy. Podbrzusze boli mniej lub bardziej, delikatnie ciagnie... Jestem ciekawa rozwoju sprawy u Ciebie i przygladam sie sobieBól sutkow, od owu ból podbrzusza i od wczoraj minimalnie mnie mdli.