reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nie dodało mi zdjecia do poprzedniego posta
IMG_20191102_074548.jpeg

reklama
Dziś moj cień nie jest już takim cieniem. Zaczynam mieć nadzieję że się udało!
Jedyne co mogę powiedzieć, to że szkoda na siłę doszukiwać się objawów. Ja w tym cyklu nie mam żadnych do tej pory. Śluzu tyle co kot napłakał, piersi może trochę bolą ale nie bardziej niż zwykle przed @, czasem podbrzusze zakłuje. Ale jest dokładnie tak samo jak co miesiąc przed @.
Wszystkim Wam życzę jak najszybciej tych II [emoji3]
U mnie kompletny brak objawów :)

A ja dziewczyny jutro planowo 5:00 rano @. Nie wiem co się dzieje ze mną od 3 dni, mam non stop
biegunkę. Meczy mnie dniami i nocami. Mogłabym pomyśleć,ze to wirus, ale wirus przechodziłam tydzień temu jak mnie synek zaraził. Teraz to już nie wiem... możliwe,ze wirus ustąpił i znowu przyszedł? Bo już 2-3 dni było super samopoczucie,a tu znowu zwijam się w wc :( Ach... chyba nigdy nie wyjdę z tego gó...a :( Kto jeszcze czeka na @ w najbliższych dniach? Został tu ktoś nie w ciąży jeszcze? ;)
No pewnie że został, z tym że ja nie czekam jak @ się zacznie, a skończy ;) także ja tu na pewno jeszcze trochę posiedzę

reklama
Do góry