reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No tak, nie ma co, jak się da to pewnie że idź [emoji8] początki są ciężkie mni też nie oszczędzało w pierwszej ciąży ale to minie [emoji8][emoji8][emoji8] trzymaj kciuki i do zobaczenia na jakimś forum "rodzę w 2020"[emoji23][emoji23][emoji23]
No kochana trzymam za Ciebie kciuki! Musi się udać

U mnie do przodu, kończę 7 tydzień. Z ciążą ok, ze mną gorzej. Znowu mi się przypaletalo chorubsko i padło mi na zatoki. Ciągle głowa boli, wiec ratuje się po domowemu. Dwa tygodnie do kolejnej wizyty i chyba już będę lecieć na L4, nie mam co narażać fasolki na jakieś komplikacje przez moją pracę.

reklama
Zero objawów :) naprawdę nic, pobolewa mniej podbrzusze ale zawsze tak mam przed okresem. W poprzednich ciążach piersi miałam pełniejsze i mnóstwo żyłek na nich, a teraz nic. Może dlatego że dwa tygodnie temu przestałam karmić. A tak to kompletnie nic, dlatego tak bardzo jestem zaskoczona :)
W jakim wieku masz dzieciaczki?

Może skorzystaj z testów owulacyjnych? U mnie cykle około 33-34 dni, a okazało się że owulacja przesunęła się o 2-3 dni
Karusia pierwsza owulacja z Clear Blue Dual potwierdzona przez lekarza ale niestety nic z niej nie wynikło. W tym cyklu kolejne podejście też z CB ale ciągle pokazywało mi migającą buźkę, więc dla ciekawości kupiłam drugie opakowanie ( one są cholernie drogie :/) żeby sprawdzić. I byłam niezmiernie zaskoczona bo jeden test pokazywał migającą ( co oznacza zvliżającą się owulację) a drugi puste kółeczko (brak owulacji). W przypływie emocji kupiłam testy paskowe i one pokazały owulację w innych dniach niż przewidywane... ale czy ona tak naprawdę była...
ktoś może miał podobnie ??
cieszę się dla Was dziewczyny, tych które spełniły marzenia o dziecku/dzieciach.

Ach No widzisz .. super! Jest tam coś.
No to teraz beta w poniedziałek a później jak rośnie i po ciuchu już gratuluje [emoji5]
No i pożegnasz się z nami tylko z innych powodów [emoji6]
Tak widzę ale jakoś mam obawy że ten test niewiarygodny jest. Mój też mówi że nic nie ma..

reklama
Myślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?

Załączniki

• IMG_20191101_185935152.jpg
    IMG_20191101_185935152.jpg
    582,7 KB · Wyświetleń: 96
Do góry