reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

No tak, nie ma co, jak się da to pewnie że idź [emoji8] początki są ciężkie mni też nie oszczędzało w pierwszej ciąży ale to minie [emoji8][emoji8][emoji8] trzymaj kciuki i do zobaczenia na jakimś forum "rodzę w 2020"[emoji23][emoji23][emoji23]
No kochana trzymam za Ciebie kciuki! Musi się udać

U mnie do przodu, kończę 7 tydzień. Z ciążą ok, ze mną gorzej. Znowu mi się przypaletalo chorubsko i padło mi na zatoki. Ciągle głowa boli, wiec ratuje się po domowemu. Dwa tygodnie do kolejnej wizyty i chyba już będę lecieć na L4, nie mam co narażać fasolki na jakieś komplikacje przez moją pracę.

reklama
Zero objawów :) naprawdę nic, pobolewa mniej podbrzusze ale zawsze tak mam przed okresem. W poprzednich ciążach piersi miałam pełniejsze i mnóstwo żyłek na nich, a teraz nic. Może dlatego że dwa tygodnie temu przestałam karmić. A tak to kompletnie nic, dlatego tak bardzo jestem zaskoczona :)
W jakim wieku masz dzieciaczki?

Może skorzystaj z testów owulacyjnych? U mnie cykle około 33-34 dni, a okazało się że owulacja przesunęła się o 2-3 dni
Karusia pierwsza owulacja z Clear Blue Dual potwierdzona przez lekarza ale niestety nic z niej nie wynikło. W tym cyklu kolejne podejście też z CB ale ciągle pokazywało mi migającą buźkę, więc dla ciekawości kupiłam drugie opakowanie ( one są cholernie drogie :/) żeby sprawdzić. I byłam niezmiernie zaskoczona bo jeden test pokazywał migającą ( co oznacza zvliżającą się owulację) a drugi puste kółeczko (brak owulacji). W przypływie emocji kupiłam testy paskowe i one pokazały owulację w innych dniach niż przewidywane... ale czy ona tak naprawdę była...
ktoś może miał podobnie ??
cieszę się dla Was dziewczyny, tych które spełniły marzenia o dziecku/dzieciach.

Ach No widzisz .. super! Jest tam coś.
No to teraz beta w poniedziałek a później jak rośnie i po ciuchu już gratuluje [emoji5]
No i pożegnasz się z nami tylko z innych powodów [emoji6]
Tak widzę ale jakoś mam obawy że ten test niewiarygodny jest. Mój też mówi że nic nie ma..

reklama
Myślicie że ten dzisiejszy jest powoli pozytywny?

Załączniki

• IMG_20191101_185935152.jpg
    IMG_20191101_185935152.jpg
    582,7 KB · Wyświetleń: 90
Do góry