reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kasiula co u Ciebie [emoji8] ? Nie udało mi się w tamtym cyklu ale może teraz się uda [emoji7][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
No kochana trzymam za Ciebie kciuki! Musi się udać

U mnie do przodu, kończę 7 tydzień. Z ciążą ok, ze mną gorzej. Znowu mi się przypaletalo chorubsko i padło mi na zatoki. Ciągle głowa boli, wiec ratuje się po domowemu. Dwa tygodnie do kolejnej wizyty i chyba już będę lecieć na L4, nie mam co narażać fasolki na jakieś komplikacje przez moją pracę.

Teraz mam na telefonie (ikonka z kwiatkiem, a w środku kotek) i da się tam wprowadzać tez te wszystkie dane. Natomiast teraz notuje dlugosc i intensywność krwawienia oraz śluz....i wylicza mi ładnie
Ja zobacze czy mi cos dalo wprowadzanie tych zmiennych. Wg aplikacji owu byla 16 dc a wg lekarza 12 dc. Delikatna rozbieznosc, co z tego wyjdzie sie okaze

reklama
Fotkę wyślę jak będę pewna. Bo też test może się mylić. Test był babycheck z krwi. A na zdjęciu pewnie nie będzie nic widać.

Do góry