Karusia18192
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia. Ale pewnie takTo nie chodzi o zagrozenie ale taki strach czy bedzie zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia. Ale pewnie takTo nie chodzi o zagrozenie ale taki strach czy bedzie zdrowe
Myślę że może się mylić, jeżeli był wykonany za wcześnie. Robiłaś?Mam do Was jeszcze 1 pytanie i już Wam nie przeszkadzam. Czy test z krwi domowy może się mylić? Czy tylko sikance?
No kochana trzymam za Ciebie kciuki! Musi się udaćKasiula co u Ciebie [emoji8] ? Nie udało mi się w tamtym cyklu ale może teraz się uda [emoji7][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Ja zobacze czy mi cos dalo wprowadzanie tych zmiennych. Wg aplikacji owu byla 16 dc a wg lekarza 12 dc. Delikatna rozbieznosc, co z tego wyjdzie sie okazeTeraz mam na telefonie (ikonka z kwiatkiem, a w środku kotek) i da się tam wprowadzać tez te wszystkie dane. Natomiast teraz notuje dlugosc i intensywność krwawienia oraz śluz....i wylicza mi ładnie
Ale Ty nam nie przeszkadzasz kochanaMam do Was jeszcze 1 pytanie i już Wam nie przeszkadzam. Czy test z krwi domowy może się mylić? Czy tylko sikance?
Super. Cichutkie gratulacje.Wyszedł cień .
No to super!! Gratulacje!! Masz zdjecie by sie nim podzielic? A tak sie zarzekalas ze nam przeszkadzasz Jakiej firmy robilas test?Wyszedł cień .
Prosimy fotkę No i gratulacje :*Wyszedł cień .