Jastia
Fanka BB :)
Wczoraj i biel.@Jadwiga1920 co u was??? Mam nadzieję że wszysto ok i pogodziliscie się...
Robiłaś @Jastia już test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj i biel.@Jadwiga1920 co u was??? Mam nadzieję że wszysto ok i pogodziliscie się...
Robiłaś @Jastia już test?
Mierzysz miało być.Temp. Wierzysz?
Mi wyskakuja na rowno na owu i po tym rowniez poznaje ze bylaU mnie wypryski 48h przed @ zawsze są. Ja po tym poznaję że idzie.... Ale dziewczyny mają różnie, czasem wypryski i ciąża razem
To tak nie działa Bardzo indywidualna sprawa.No to skoro u Ciebie cień jest to u mnie ciąży nie ma... (
Ladnie przebija sie cien. Skromnie gratulujeCzy cos tam przebija? Test z drugiego moczu, planowana @ 4-5 listopadaZobacz załącznik 1039884
6-5 dni przed @ to biel wizira nic nie przesądza... . poczekaj kilka dni i myśl że się udało. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!Wczoraj i biel.
Jestem 11 dni po owulacji... I intensywniej pracy... Ale jakoś nie mam pozytywnego nastawienia.. Pomału zaczyna chwytac mnie dołek.6-5 dni przed @ to biel wizira nic nie przesądza... . poczekaj kilka dni i myśl że się udało. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Chyba beta zaczyna rosnąc bo kreska coraz bardziej widoczna do mojego M nie dociera jeszcze i sie upiera ze w jajo go robie
A wieczorkiem m0ze bede miala wyniki to sobie sprawdze jaki jest wynik
Te wszystkie pozytywne testy powoduja ze sama chce zatestowac. Ale 8 dni przed @ to zdecydowanie za wczesnie...Chyba beta zaczyna rosnąc bo kreska coraz bardziej widoczna do mojego M nie dociera jeszcze i sie upiera ze w jajo go robie
A wieczorkiem m0ze bede miala wyniki to sobie sprawdze jaki jest wynik