Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę będzie dobrzeJa bylam na badaniu czekac musze do 18 :-(( ehhh
Oszalec mozna
No to skoro u Ciebie cień jest to u mnie ciąży nie ma... (Kolo 21.10 wiec bylabym jakies 10dpo
Ja okres powinnam mieć 3.11. Objawów brak- nawet na okres. No może prócz pryszcza giganta na poliku... ale testować nie będę. Poczekam na okres.@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???
Robiłaś @Jastia już test?No to skoro u Ciebie cień jest to u mnie ciąży nie ma... (
U mnie wypryski 48h przed @ zawsze są. Ja po tym poznaję że idzie.... Ale dziewczyny mają różnie, czasem wypryski i ciąża razemJa okres powinnam mieć 3.11. Objawów brak- nawet na okres. No może prócz pryszcza giganta na poliku... ale testować nie będę. Poczekam na okres.
Temp. Wierzysz?Dziewczyny powtórzyłam test i nic. Mam kompletny mętlik w głowie. Już się po cichu cieszyłam... brzuch boli jak na okres. Poza tym zero czegokolwiek, łącznie z humorem.
Przebija!! nieśmiało gratulujęCzy cos tam przebija? Test z drugiego moczu, planowana @ 4-5 listopadaZobacz załącznik 1039884
A kiedy miałaś termin@ i owu?Dziewczyny powtórzyłam test i nic. Mam kompletny mętlik w głowie. Już się po cichu cieszyłam... brzuch boli jak na okres. Poza tym zero czegokolwiek, łącznie z humorem.