reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Może to będzie nasz poniedziałek i @ nie przyjdzie.... ;)
Starania zaczęłam w maju 2018.. Od sierpnia 2018 regularnie i z obserwacją owu. Ciąża w kwietniu 2019. Strata w czerwcu w 8tyg. Od lipca znów każdy cykl to wsluchiwanie się w każdy skurcz i intensywne starania... W grudniu kończę, jak się nie uda, to znaczy że nie.........
Przykro mi.. Życzę Ci aby się udało. Ja też myślę że jak do grudnia nie wyjdzie to koniec że staraniami

reklama
@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???
Ja też dołączam :) @ na dniach powinna przyjsc, ale bardzo jej nie chce termin @ około 2-4.11. Objawów zadnych :(

Trzymaj się do poniedziałku. ;) :) ;) Też opadam z sił nad tym wszystkim. Jak @ nie przyjdzie to z testem i tak wolałabym poczekać kilka dni.....

Dziękuje ty tez trzymaj [emoji5]

Ja już tez myśle ze jak ten cykl pójdzie to odpuszczam w ogóle. Umówiłam się już tylko do gin na 15/11/ (muszę z wyprzedzeniem sporym się umawiać). Chce jeszcze tylko zrobić drożność jajowodów bo omawiałam z nią przy ostatniej wizycie. A potem to już jak wyjdzie..

W tym cyklu się trzymałam ale od wczoraj mam taki kremowy białawy śluz i już głowa myśli [emoji28]

No nic, trzymamy się i testujemy po weekendzie.

Pozdrawiam ciepło [emoji4]

reklama
@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???
Ja zaczynam maraton w niedzielę :D Ale termin dopiero na 08.11 wg owulacji która była szybciej ;)

Do góry