reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Trzymam kciuki za wszystkie [emoji3590]
Przypadkiem wkleiłam zdjęcie i nie da się usunąć. Ale możecie podziwiać mojego maluszka

Załączniki

• IMG_20191030_172434.jpeg
    IMG_20191030_172434.jpeg
    42,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Muszisz trochę odpuścić. Weź gleboki oddech, zajmij się czymś Zadreczanie nie pomoże A stres tylko nakręca. Co ma być to będzie. Możesz brać witaminy, kwas i czekać. Los sam podejmie decyzję kiedy i czy się utrzyma.
Wiem że łatwo się mówi ale przechodziłem przez to 5 razy. Trzymam kciuki za przyrost bety
Dziewczyny podczas wizyty w toalecie zauwazylam jakies brazowe uplawy..
Zdajr sie ze juz po becie :(

Kochane ponawiam moje pytanie bo nie wiem czy nie zostalo pominiete. Dzis 20 dc i czekam jeszcze 9 dni do @ albo do testu (o ile wytrzymam)... Nie wiem co wyszlo z naszych przytulanek i nie chce sie zbytnio nakrecac ale zastanawia mnie fakt, iz w tym cyklu nie czuje bolu/tkliwosci piersci... Zawsze, co miesiac bylo tak, ze od poczatku owu az do dnia @ pobolewaly mnie po bokach piersci, teraz od kilku dni nie czuje nic-wylacznie nadwrazliwosc sutkow. Miala ktoras cos podobnego? Nie chce sie nakrecac ale przyznam ze mnie to zastanawia

reklama
Do góry