annamariam
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko gratulowac co do zwolnienia to moim zdaniem powinnas pojsc. Praca w przedszkolu to ryzyko, zwlaszcza w grupie maluchow (3-latkow), ktore najczesciej lapia choroby itp. U nas panuje wlasnie szkarlatyna, wiec dla pewnosci radze zwolnienie na dluzejTrzymam kciuki za wszystkie [emoji3590]
Na poczatku zdąża się plamienie zrób bete i progesteronDziewczyny podczas wizyty w toalecie zauwazylam jakies brazowe uplawy..
Zdajr sie ze juz po becie
Dziewczyny podczas wizyty w toalecie zauwazylam jakies brazowe uplawy..
Zdajr sie ze juz po becie
Nie mam pokazanych norm [emoji848][emoji849]A jakie normy lab?
Wejdź w wynik muszą być albo pobierz pdfNie mam pokazanych norm [emoji848][emoji849]
Robię tymi testami od trzech miesięcy i nigdy drugiej kreski nie pokazywały, nawet na następny dzień. Ale jutro rano będę znowu testować (te testy są z popołudnia), a i na betę może się skuszę.Te testy nie są z allegro? Sprawdziłabym jeszcze jakiejś konkretnej firmy
Oby, ale jeszcze się niz cieszęU mnie @ ma byc 4-5 i na tescie biel vizira więc u Ciebie moze być coś na rzeczy [emoji6]